Sarah Dumitrescu, fiica cea mica a Anamariei Prodan, prima reactie dupa despartirea mamei sale de Reghe

Sarah Dumitrescu, fiica cea mica a Anamariei Prodan, a vorbit despre divortul dintre mama sa si Laurentiu Reghecampf.

„Suntem blocati noi, fratii, de tatal Laurentiu. Dar stim ca o sa vina ziua cand o sa inteleaga cat l-am iubit si-l iubim si ce a insemnat el pentru noi. Soarele familiei noastre! Noi si mama speram sa inteleaga ca familia este cel mai important lucru de pe pamant si, chiar daca a ales altceva, nu se poate uita ca a facut parte si va face mereu parte din familia noastra. Il iubim enorm si il asteptam acasa oricand simte ca ii este dor de noi!”, a declarat Sarah Dumitrescu pentru Click!

„Azi sunt puternica si mandra de mama si de fratii mei. De tatal meu, care m-a ajutat enorm in cariera mea. Chiar si de Laurentiu, care mi-a fost ca un tata, pana cand a gresit enorm si a cazut in lumea aia urata, de care noi nu vrem sa stim”, a mai spus fiica cea mica a Anamariei Prodan.

Publicitate

Sarah Dumitrescu, despre mama ei:

„Cea mai mare mandrie pentru un copil este sa aiba asa o mama cum este mama mea. Model demn de urmat pentru oricine vrea sa fie numarul 1! Este foarte greu, clar, caci mama mea are standarde atat de inalte si, zilnic, isi doreste din ce in ce mai mult de la noi. Sunt mandra de numele meu si am datoria si onoarea sa-l duc mai departe, demna!”.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.