Cine este Aurel Niamtu, artistul care a reusit sa ridice juratii si publicul in picioare.

Aurel Niamtu, in varsta de 72 de ani, a venit la Romanii au Talent, sezonul din martie, pentru a canta. Concurentul i-a impresionat pe jurati cu vocea sa, dar mai alesa pe Andra, care a apasat Golden Buzz si l-a trimis direct in semifinala competitiei de la Romanii au Talent.

Aurel Niamtu canta de 52 de ani. Din asta a trait toata viata. Acesta a spus ca mosteneste talentul de la mama.

Publicitate

Sotia lui, cu care are doi baieti, era mandra de el. Canta si baiatul cel mic. A cantat la sute de evenimente. Din 1969 a concert la Sala Palatului cu toate vedetele Romaniei de la acea vreme. A aparut deseori la TV.

Publicitate

Aurel are o casuta, unde cultiva rosii, cartofi si tunde iarba. De asemenea, barbatul a spune ca joaca si fotbal cu prietenii. A fost profesionist la Echipa Politehnica Iasi.

In anul 1973 a participat la o emisiune de tineret: Teletop 73, unde a luat trofeul. Cand s-a casatorit si cand s-au nascut cei doi baieti a fost cel mai fericit.

Acesta a la venit la concurs sa se consoleze dupa disparitia sotiei. I-ar fi placut sa vina si baiatul, sa faca un duet, dar avea alt eveniment.

“E un moment unic in istoria emisiunii! E un moment de-a dreptul magic”, a spus Andi.

Andra a apasat Golden Buzz-ul si l-a trimis pe Aurel direct in semifinale: “Nu se putea altfel! Nu se putea fara Golden Buzz. Sunt mandra si onorata ca am avut sansa sa ofer acest buton auriu unei voci ca a asta… Canta de o viata, dar multi am aflat abia acum de el”.

https://youtu.be/R_SoqH8rhPc

Interpretul a declarat in editia din 18 martie a show-ului ,Romanii au talent’ ca pe vremuri artistii erau tratati cu mult respect si ca viata sa a fost mereu intregita de muzica pe care o daruieste si astazi publicului.

,,Ma opreau tinerii si oamenii mai in varsta sa ma felicite. Artistii la vremea aceea erau chiar foarte respectati. Pot sa spun cu mandrie ca mi-am dedicat toata viata scenei. Mi-a placut sa apar pe scena imbracat frumos si sa dau tot ceea ce am mai bun pentru public. Aplauzele sunt hrana artistului.

Am decis sa vin la Romanii au talent si sa arat ca la varsta mea (72 de ani) inca pot canta si pot sa arat publicului ca inca am valoare. Nu e rusine sa spun ca sunt artisti care de multe ori nu au ce pune pe masa, dar mergem mai departe si ne ducem viata asa cum putem”, a spus Aurelian Niamtu.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.