Pavel Globa a facut anuntul. Ce nativi trebuie sa fie atenti la sfarsitul lunii martie

Astrele vor fi binevoitoare cu majoritatea semnelor zodiacului, cu exceptia a patru. Cunoscutul astrolog Pavel Globa a anuntat care sunt zodiile ce vor avea probleme si ce trebuie sa faca.

Gemenii

La sfarsitul lunii martie, stresul si grijile se pot face simtite. Posibile probleme de sanatate. Comunicarea cu cei dragi si activitatile in aer liber va vor ajuta sa faceti fata asteniei de primavara.

Leu

Ultimele zile ale lunii martie vor fi o perioada de conflicte bruste si imprevizibile pentru cei nascuti sub zodia Leului, in special cu rudele. Astrologul spune sa se actioneze decisiv si sa nu intarzie impacarea.

Publicitate

Capricorn

La sfarsitul lunii martie, Capricornii vor deveni subiectul unei invidii constante a celorlalti. Dusmanii pot cauza multe probleme. Mai bine actionati cu atentie atentie, avertizeaza  Pavel Globa. Astrologul recomanda amanarea inceperii unei noi activitati pentru luna urmatoare.

Varsator

La sfarsitul lunii, Varsatorul poate avea dificultati financiare. Cheltuielile vor creste, iar noi surse de venit nu vor aparea. Amplasarea astrelor este nefavorabila pentru cheltuieli mari. Va trebui sa economisiti mult si sa abandonati planurile care necesita multi bani.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.