Laurentiu Reghecampf, dezvaluiri uluitoare despre divortul de Anamaria Prodan: „Nu poti sa faci o asemenea… si sa nu ma intrebi pe mine”

Laurentiu Reghecampf a facut declaratii uluitoare despre divortul de Anamaria Prodan la podcastul lui Maruta.

Despre termenul de divort:

“s-a amanat primul termen de la Buftea pentru ca avocatii ei au avut COVID. Avem un termen in aprilie, sper sa se rezolve cat mai rapid. Pana la urma este vorba doar despre un divort. Nu am vrut sa intru in acest subiect, dar am sa spun in mare cateva lucruri. Tin foarte mult la Bebe (Laurentiu Reghecampf jr.) si stiu ca sufera cand aude anumite comentarii. De asta nu am vrut sa comentez ce spune Anamaria. Este problema ei. Cat de curand va face 14 ani, creste, iar aceste lucruri care apar in presa ii fac rau. Se fac glume, copiii sunt rautaciosi, stii cum e?

“Cand intervin momentele de cearta, de stres, copiii inteleg orice cearta intre parinti. Este dificil”

Despre incheierea relatiei cu Anamaria Prodan:

“S-a terminat pentru ca s-a terminat. Am decis sa pun “stop”. In ultimii ani am avut probleme peste care am incercat sa trecem. Nu s-a putut. Cand intervin momentele de cearta, de stres, copiii inteleg orice cearta intre parinti. Este dificil. In ultimii patru ani am petrecut mult timp cu Luca si Bebe, ei fiind la scoala in Emirate.

Despre relatia cu Bebeto:

“Eu nu am fost plecat in nicio tara fara ca Bebe sa fie cu mine. Relatia mea cu el este foarte buna. Din cauza acestui conflict cu Anamaria Prodan si pentru ca ea a hotarat sa faca niste lucruri publice, el sufera. A intervenit o raceala. Si aceasta raceala a intervenit pentru ca l-am invatat sa isi iubeasca mama indiferent de ceea ce se intampla. Intotdeauna i-am spus sa nu il bage pe Bebe in discutiile acestea.

“Am evitat sa merg acasa la Snagov din cauza Anei”

I-am spus ca o sa creasca si va intelege. Atunci nu va fi bine. Ce avem noi de impartit, le putem imparti ca doi adulti. Ei trebuie sa fie in afara problemelor. Asa trebuie sa faca orice parinte. Nu aveam nevoie sa vorbesc cu copiii cand am vrut sa divortez. Toti au vazut. Au fost multe momente in care am fost impreuna si nu au fost ok. Si-au dat seama ca nu este ok asa ceva.

Bebe vrea sa isi vada parintii impreuna, dar nu vreau sa il implic. Am fost mereu sa il vad la antrenamente, la meciuri. Am evitat sa merg acasa la Snagov din cauza Anei. I-am lasat sa stea acolo. Este casa pe numele meu. Anamaria s-a dus in niste chestii total neadevarate. Am bagat cerere de divort, fara partaj. I-am dat dreptul sa il creasca pe Bebe. Mi-ar placea. Nu sunt aici sa vorbesc urat de Anamaria Prodan.

“O iubesc pe Corina, o sa avem un baiat impreuna, lucrurile au luat o intorsatura pozitiva pentru mine”

Cum a cunoscut-o pe Corina:

“La un eveniment, la o petrecere. Dar nu direct. Doar am vazut-o. Apoi am luat legatura si am incercat sa o cunosc cu adevarat. La cate discutii sunt si la cat vorbeste Anamaria peste tot. E greu sa se vada realitatea. Acum doi ani am cunoscut-o. Important este ce simti pentru persoana respectiva si ce se intampla de acum incolo. Sunt foarte fericit.

O iubesc, o sa avem un baiat impreuna, lucrurile au luat o intorsatura pozitiva pentru mine. Mi-ar placea ca acelasi lucru sa i se intample si Anamariei. Sincer. Au fost niste discutii pe care le-am avut cu Anamaria. Subiectul este delicat si nu imi place. Nu cred ca imi face cinste acest lucru. Au fost niste discutii intre mine si Anamaria si i-am spus ca trebuie sa inceteze cu unele iesiri. Ea nu a vrut. A spus ca ea are o cariera. I-am spus ca a trecut peste o limita. Eu am spus si s-a terminat. Nu imi place sa ma cert”

L-a inselat Anamaria? “Nu cred si nici nu ti-as fi spus daca asa ar fi fost”

l-a inselat Anamaria?: “Nu cred si nici nu ti-as fi spus daca asa ar fi fost”

Despre scandalul Alexa:

“Nu am vorbit niciodata cu el pe tema asta. Puteam sa vorbesc doar cu Anamaria pe tema asta. Nu puteam sa il sun si sa il intreb de ce l-a lovit. Clar m-a deranjat foarte tare. Imi pare rau ca nu am luat decizia de atunci. M-am gandit la Bebe, la familie. Dar am gresit. Indiferent de ce va face Anamaria, ea ramane mama copilului meu. N-am cum sa vorbesc urat de ea”

Despre innoirea juramintelor:

“I-am explicat Anamariei de ce ne-am innoit juramintele. M-am intors din Emirate si dimineata erau 200 de invitati si totul gata la biserica. Toti copiii erau langa mine in pat. Nu trebuia sa fac acest lucru, dar era totul pregatit. Totul a fost pregatit. I-am spus Anei ca nu este normal. Nu poti sa faci o asemenea tiganie si sa nu ma intrebi pe mine.

Ea a vrut lucrul acesta. A facut premeditat acest lucru. Ca sa ma aiba la mana daca maine plec. I-am spus ca nu este normal ceea ce face. Ca nu mai avem nimic. Vine salvarea, politia, pompierii. I-am spus sa inchidem chestia asta. M-am trezit cu trei camere de televiziune. Eu cu ea am discutat cu toate aceste lucruri. Cum ar fi sa iti arat mesajele mele cu Anamaria?

Trebuie sa ii cer voie. Sunt lucruri care tin de mine si de ea. M-am dus si am gresit. Recunosc. Dar am discutat despre aceste lucruri. Si i-am spus ca nu avem cum sa mergem inainte”

CITESTE CONTINUAREA AICI