Reghe, declaratie incredibila despre Ionela Prodan: „Era o femeie foarte chibzuita”

Laurentiu Reghecampf vorbit, pentru data, in podcastul lui Catalin Maruta, despre averea stransa de Ionela Prodan.

„Eu n-am nicio treaba cu mostenirea ei. Pe bune! Adica, nu ma intereseaza si nu m-a interesat niciodata. Nu vreau sa ma ating nici macar de o furculita. N-am nicio problema, nu vreau sa impart nimic cu ea.

Da, era o femeie foarte bogata (n.r Ionela Prodan). Pentru ceea ce arata, avea. Sunt lucruri pe care nu pot sa le discut. Sunt lucruri pe care trebuie sa vi le spuna Ana, ca nu sunt in masura sa vorbesc despre averea Ionelei Prodan.

Dar, da, a fost o femeie care a muncit foarte mult. Tinea foarte mult la bani. Era o femeie care putea sa-si permita sa-si cumpere Rolls Royce, dar mergea cu un Mercedes, mic, clasa A, ea neconducand masina.”, a declarat Laurentiu Reghecampf.

„Era o femeie foarte chibzuita. A investit. Si-a cumparat apartamente, case in America. A avut si in Romania foarte multe proprietati. Si-a ajutat fratii, pe amandoi. I-a intretinut. Ii ajuta, ii tinea, stateau impreuna. Adica, mi-a placut lucrul asta.

De ce? Era o familie unita. Dar nu era persoana care sa-ti spuna ‘Ia contul si fa ce vrei’. Nici Anamaria nu avea acces la lucrurile astea. Era o femeie care tinea foarte mult la banii ei. Foarte greu scoteai ceva de la ea.

Adica, stia foarte bine…Oamenii care o cunosc, stiu ca era, in primul rand, un om de cuvant. Daca spunea ceva, asa era. Nu incurca pe nimeni. Nu cerea nimic de la nimeni, dar nici nu dadea nimic la nimeni. Si statea foarte bine, a stat pe o avere foarte mare. Dar muncita de ea si de sotul ei care murise.”, a mai spus antrenorul.

De asemenea, Laurentiu Reghecampf raspunde acuzatiilor Anamariei Prodan si spune ca el producea mare parte din banii familiei si ca nu a profitat niciodata de banii Ionelei Prodan. Daca i-a cerut vreodata un imprumut artistei, antrenorul declara ca a avut grija sa-i inapoieze banii datorati.

„Cum sa ramai pe strazi? Ai doua case la Snagov, ai case in Bucuresti. Una este cumparata de Ionela Prodan, tot a ei este. Poate ne-a dat Ionela bani ca aveam nevoie de ceva. Dar i-am inapoiat. Sau i-a dat Anamariei, era fiica ei. Nu am profitat niciodata de Ionela Prodan.”, a spus Reghecampf.

Ce avere avea, de fapt, Ionela Prodan?

Din declaratia de avere a Ionelei Prodan, publicata in 2016, rezulta ca artista avea, pe numele sau, o vila, de 450 de metri patrati, evaluata la 600 000 de euro, un apartament in capitala si o casa situata in comuna Jilava.

Pe langa toate acestea, artista mai detinea un teren agricol, unul intravilan, doua masini, bijuterii in valoare de 5 000 de euro, dar si tablouri evaluate la 10 000 de euro.

In plus, cantareata care a facut parte din generatia de aur a muzicii populare avea mai multe conturi bancare deschise, in care existau depozite a caror suma totala se ridica la 1,4 milioane de euro.

Ionela Prodan si-a facut testamentul inainte sa moara si a impartit averea intre cele doua fete ale sale si nepoti, dupa cum chiar ea declara.

„Da, mi-am facut testamentul. Prima data l-am facut asa mai negandit, decat de mine. Apoi, le-am chemat pe amandoua fetele. Asta e a ta, asta e a ta. La nepoti nu am impartit, le-am pus bani pe numele lor si, cand vor face 18 ani, sa deschida contul. Am trei de la Ana si una micuta la Vegas. Am patru nepoti. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare”, spunea Ionela Prodan.