Ministrul Muncii, veste buna pentru pensionari!

Ministrul Muncii , Marius Budai, vine cu o veste buna pentru pensionarii din Romania. Oficialul anunta ca problema platii acestor venituri din luna decembrie a fost rezolvata.

Totodata, Marius Budai le transmite romanilor sa stea linistiti pentru ca problema platii pensiilor pentru luna decembrie a fost rezolvata de noua echipa de la Guvern.

”Le multumesc colegilor liberali ca au acceptat pachetul social. Nu este un castig, este un scut impotriva acestui val de scumpiri. Tot ce noi calculam si spuneam inainte de semnarea protocolului pentru crearea coalitiei, iata ca se dovedeste. Este o chestiune care sa apere puterea de cumparare nu sa o creasca.

Publicitate

Primele documente extrem de importante a fost ordinul comun pentru plafonarea pretului la energie si rectificarea bugetara.

Articolul continuă după reclame

Odata cu rectificarea s-au rezolvat aceste probleme. Am pregatit toate documentele pentru ca joi de dimineata, sa deschidem conturile. Oamenii sa fie linistiti ca problema este rezolvata”, a declarat ministrul Muncii, la B1TV.

„Acum poate ne intelege cineva si pe noi, cei de la PSD, cand am sustinut extrem de tare pachetul social la crearea acestei coalitii de guvernare si le multumesc public colegilor liberali ca au sustinut pachetul social ca o minima protectie pentru cetatenii cei mai dezavantajati. Sa nu isi inchipuie cineva ca acei 10% sau 200 d elei la pensia minima sau cei 1.200 de lei pentru pensiile pana in 1.600 sau a 13-a indemnizatie pentru dizabilitati sau alocatiile ii vor imbogati peste noapte pe oameni”, a declarat ministrul Muncii.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.