Horoscop special cu Neti Sandu. Vesti minunate si multe reusite pentru trei zodii.

Horoscop 3 august 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile. Afla ce se intampla cu zodia ta.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

E cineva care vede in voi un posibil partener de viata si daca n-aveti pe nimeni si sunteti pregatiti o sa incepeti aceasta viata noua.

O sa va gasiti de lucru pe-acasa mai reparati cate ceva, cumparati lucruri noi si va interesati si de starea de functionare a masinii.

NU RATA: Neti Sandu, horoscop special pentru august 2023. Se schimba macazul pentru multe zodii.

Horoscop special cu Neti Sandu– TAUR

E bine sa va puneti o dorinta ca sa se poate implini, ca-l aveti pe marele benefic in zodia voastra si e asul vostru din maneca. Folositi-l!

O sa mai scoateti din fondul de rulment al familiei ca sa luati diverse lucruri pentru interiorul locuintei, aparatura electrocasnica.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

Apar oferte de lucru si pot fi sub forma unor colaborari pe care le puteti lasa pentru luna viitoare, cand va-ntoarceti din concediu.

E posibil sa primiti niste bani care sa va fie de mare folos daca plecati pe undeva in vacanta, sau doar in weekend.

Horoscop special cu Neti Sandu– RAC

O sa va bucurati de niste privilegii, poate-o sa primiti invitatii speciale la niste evenimente mondene si poate va faceti relatii intr-o alta clasa sociala.

O veste buna de la cineva care nu v-a uitat si se va tine de o promisiune mai veche, c-o sa vina si ca puteti fi impreuna, daca asta va doreati.

Horoscop special cu Neti Sandu– LEU

O s-aveti de dus munca de lamurire cu cei care va datoreaza bani, si sa va tineti de capul lor pana ii primiti ca altfel nu-i mai vedeti.

O sa puteti spera la o promovare, poate vi se incredinteaza o functie de conducere, si va dati peste cap sa fiti la inaltime.

Horoscop special cu Neti Sandu– FECIOARA

Se poate s-aveti de lamurit niste aspecte care tin de sfera profesionala, de semnarea unui contract si o sa insistati sa vi se respecte preferintele.

Se poate sa revina cineva care a lipsit o vreme din viata voastra si sa va straduiti sa va refaceti puntile de comunicare.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

Ati putea face un demers ca sa mai luati niste bani poate fi un proiect particular si sa va alegeti cu niste bani suplimentari ca proiectul are priza la un publica anume.

O sa adunati in jurul vostru niste oameni care sa puna umarul la niste treburi pe care va e greu sa le duceti la bun sfarsit.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.