Horoscop special cu Neti Sandu. Bate vantul schimbarii. Toate relele vor fugi de la casa acestor nativi.

Horoscop 4 august 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru inceputul de weekend. Sa afla ce spune pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

Voi puteti da refresh pe toate planurile si o sa va bucurati de castiguri, atat in plan material, cat si emotional, c-o s-atingeti, probabil, niste performante.

E posibil sa apara ceva semnale de atentionare in sfera sanatatii si sa trebuiasca sa faceti un control medical amanuntit.

Publicitate

NU RATA: Neti Sandu, horoscop special pentru august 2023. Se schimba macazul pentru multe zodii.

Horoscop special cu Neti Sandu- TAUR

Se poate sa va apucati de o preocupare de timp liber, in care sa-i implicati si pe copii si sa aveti un tonus fizic, mental de zile mari.

Prietenii insista sa plecati intr-o excursie si desi sunteti mai comozi din fire o sa va urniti din loc, totusi.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

O sa va ganditi pana luni, sau pana va-ntoarceti din concediu, daca sa dati curs unei colaborari, sau sa mai amanati o luna ca sa n-aveti un program prea incarcat.

Poate v-apucati de niste lucrari in locuinta si chit ca o sa puneti si voi mana la treaba, fie chemati o firma tot o sa coste.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

Se poate s-aveti un program incarcat si doar cu mare greutate sa plecati pe undeva, dar o sa rezolvati cam tot ce v-ati propus.

Se poate s-aveti niste preocupari de grup care sa va destinda, sa va mai scoata putin din carapace.

Horoscop special cu Neti Sandu- LEU

Ati putea pleca pe undeva ca sa schimbati aerul, peisajul, sa va croiti un alt drum poate, fie pe linie profesionala, fie personala, c-o fi cineva departe care va iubeste.

Poate organizati o escapada turistica la malul marii , sau la munte ca sa mai uitati de oboseala si de stres.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

O sa stati de vorba cu niste oameni de afaceri, investitori, care vor sa va coopteze intr-un proiect de la care v-ati alege cu niste beneficii.

Se rezolva probleme mai vechi si o sa va puteti primi si banii care-au stat prin conturile altora

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

O sa fie ceva treaba si pe la serviciu si pe acasa, dar va ramane timp sa iesiti la o plimbare, sau chiar sa dati o fuga prin imprejurimi, pe la rude, la prieteni.

Se anunta cineva in vizita si o sa vedeti cu ce stare de spirit se prezinta fiinta de la care aveti mari asteptari.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.