Neti Sandu, horoscop special pentru august 2023. Se schimba macazul pentru multe zodii.

Horoscop august 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ultima luna de vara.

BERBEC

La Berbec avem asa: Casa Dragostei, cu Soarele acolo, plin de dorinta sa li se implineasca lucrurile la care viseaza ei, sa aiba o relatie, sa fie fericiti, sa prospecteze. Dar Venus retrogradeaza in zona asta si atunci de unde fusese un mare foc de artificii, dintr-o data au trecut artificiile, e noapte, intuneric, bezna, si ei trebuie sa refaca atmosfera.

Trebuie sa regandeasca, sa se uite bine inauntru lor si sa vada daca relatia este cea care e potrivita pentru ei sau li s-a parut si a fost in loc de foc de artificii, un foc de paie. Pana in septembrie, se vor lamuri, dupa aceea vor discuta, pentru ca Mercur retrograd n-o sa-i lase pentru ca va fi Casa Parteneriala discutia. Deci va fi o placa turnanta pentru relatia lor sentimentala.

Publicitate

Pentru Berbec si cel mai bine ar trebui sa fie in sfera banilor, ca Jupiter acolo face ce trebuie, dar Venus, acolo, la capitolul hobby, trebuie sa-i ajute sa gaseasca si altceva de facut, care sa-i faca fericiti, sa descarce tensiunile, surplusul de energie.

TAUR

La Taur, Venus, e patrona. E in Casa Casei si incearca sa refaca pe acolo cate ceva, o atmosfera. Poate se schimba stilul casei, poate se adauga ceva, poate primeste musafiri si pentru ca va fi o mare petrecere, incearca sa reorganizeze pe acolo.

Poate sa fie vorba si despre sanatate. Si ei trebuie sa tina cont de treaba asta, pentru ca in zodia lor Jupiter de obicei aduce cate ceva, arata unde e un surplus, un dezechilibru, mai bine zis. Si daca cumva e in sfera asta sanatatii, tot Venus, care e patroana lor, arata si unde si atunci trebuie sa aiba grija de asta.

Venus le arata si unde sa aiba grija de bani, in ce directii ii cheltuie si cum sa faca rost de ei. Pentru ca Jupiter, marele benefic, este tot ce se poate mai bun din zodiac, stii pe care sa il aiba acum de partea lor si se pot organiza foarte bine cat sa castige mai mult, mai bine si sa fie si mai fericiti, dar depinde de ei, ca Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista, asa e vorba aici, in astrologie. Cand e vorba de o planeta care vine in zodia ta, ea vine, dar manopera e a ta.

 GEMENI

Pentru Gemeni ar trebui sa fie ceva mai lejer, asa, sa zicem la capitolul deplasari, sa isi vada de drumurile lor, de vacanta, de mers de colo-colo, dar ce se va schimba, s-ar putea sa fie componenta grupului. Adica, nu mai pot sa plece unii, pleaca altii, Nu mai putem sa plecam cu masina, dar plecam cu trenul sau cu avionul, cu elicopterul, cu orice, zic si eu.

Oricum poate sa fie un prilej de rescriere a unor relatii si de format alte grupuri, ca pana la urma totul este in schimbare si unii dintre prieteni ne folosesc o vreme, avem ce invata de la ei si dupa aceea, daca continuam o relatie cand lucrurile nu mai merg, devine toxic deja. Si atunci daca apare alt grup e foarte bine. Intre timp mai iei pulsul grupului vechi si vezi daca te mai poti readapta, reintegra.

Ideea este ca apar noi oportunitati de colaborare sau de intrat in relatii pe perioade scurte, ca asa se intampla la Gemeni, dar totul este le acorde atentie.

Mai sunt niste schimbari pe acasa din cauza patronului Mercur, care e in Casa a 4-a, a Casei in care locuiesc, si Marte, deci se vor cheltui niste bani pentru casa. Poate se muta, poate ii ajuta pe copii sa se mute sau sa schimbe mobilierul sau sa faca niste reparatii.

Dar pe de alta parte, ei se pot muta o vreme altundeva, sa locuiasca in alta parte pe perioada verii, sa zicem, adica sunt niste oportunitati. N-ar trebui sa fie ceva greu.

Articolul continuă după reclame

In orice caz, trebuie sa fie receptivi la ce se intampla si nu sa faca de capul lor, ca atunci nu stim daca va iesi bine.

RAC

Racii au de recuperat bani, sa fie atenti la cheltuieli, dar ei sunt de obicei, ca stiu sa tina in mana banii.

Dupa aceea mai pot astepta niste colaborari, adica sa aiba rabdare sa apara acea colaborare potrivita care are de unde, se pot trage niste sfori, dar nu stiu daca de catre ei, pentru ca Venus, pe perioada asta atat de lunga de retrogradare, poate lucra singura, dar poate si prin cineva si ei sa fie doar beneficiarii. Si atunci trebuie sa aiba rabdare sa vina septembrie, sa vedem ce le poate aduce acest Venus retrograd.

Pe de alta parte, planetele din zodia Fecioarei le dau posibilitatea sa se mai deplaseze, daca isi doresc lucrul asta, sa plece in vacanta, dar Venus retrograd le mai arata ca nu si-au luat alimentele care trebuie, sau ca acolo nu trebuie sa manance orice, nu mult si selectiv.

LEU

Leu e tocmai perioada asta de rescriere, reinterpretare, pentru ca el e obisnuit sa domine, sa aiba intotdeauna dreptate, sa faca lucrurile la scara mare, la nivel inalt. Si are dreptate. Si el va face lucrul asta, dar vor fi niste lucruri in plus de care va trebui sa tina cont si asta o sa fie cu niste costuri, cred ca sufletesti. Dar in felul asta isi recapata o prietenie, o relatie de dragoste sau de afaceri.

Poate e mult mai atent la cum arata, poate schimba stilul vestimentar, pentru ca actiunea se petrece in zodia lui si e Casa Intai, Casa Infatisarii, si atunci trebuie sa aiba grija si de protectie solara, ca tot e Soarele patronul lui, si de multe alte lucruri care tin si de piele, ca la asta se refera Venus si am zis, la alimentatie, in general, la sanatate si la bani.

Leul are in casa banilor Marte, care e foarte cheltuitor, si un Mercur, care la un moment dat va fi retrograd. Iar daca Leul nu tine cont de ce ii sugereaza Venus in perioada asta, el o sa aiba de tras, ca are grija Mercur sa il traga de urechi.

FECIOARA

La Fecioara e actiune multa acolo cu Marte, care e foarte intreprinzator, Mercur la fel si va face niste lucruri. In general, Fecioara e o persoana gospodina, face multe lucruri pentru casa, pentru familie. Asta e zodia Fecioarei, cu inclinatii spre zona asta.

Si dupa aceea e zona sanatatii. Cand Marte intra acolo, inseamna ca ceva nu a fost in regula. Trebuie zgandarita zona si trebuie intervenit ori cu mersul la doctorul, ori cu niste medicamente. Mercur inseamna un tratament ca lumea.

Venus e in Casa Sentimentelor si rascoleste pe acolo incat sa aduca probabil niste amintiri mai dureroase. Asa si pe baza lor sa se gandeasca daca mai pot repara o relatie sau nu. Fecioara nu e ea care face primul pas, dar cred ca e dispusa sa ierte, sa treaca cu vederea ceva de genul asta se poate intampla.

BALANTA

La Balanta, Venus, patroana, e in miscare retrograda la prieteni si atunci din nou se va face un fel de recensamant al prietenilor. Balanta scoate lista si se uita: Cutare mi-a fost fidel? Da, nu, trece. Deci, la capitolul prieteni trebuie sa faca curatenie si sa strige catalogul.

Si dupa aceea, poate ca cu prilejul plecarilor in excursii, in vacanta pe unde se mai duce, poate isi va face noi prieteni, ca asta cred ca e tema. Venus daca retrogradeaza atat de multa vreme, inseamna ca vrea sa-i atraga atentia la capitolul asta, prieteni, ca lucrurile nu mai merg ca inainte.

Adica pentru fiecare din noi tot asta inseamna. Nu mai e ca inainte. La Balanta e despre prieteni si despre grupurile de interes, breasla, sa zicem, ce mai au ei activitati comune.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.