Horoscop special cu Neti Sandu. Luna Plina intoarce foaia. Norocul bate la usa acestor nativi, adio greutati.

Horoscop 1 august 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru prima zi din ultima luna de vara, Iata ce spun astrele pentru zodia ta.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

Se poate sa legalizati o situatie si poate va angajati undeva, ori veti lucra in particular si o sa strangeti un capital, pe care, de alt fel o sa-l cheltuiti rapid.

Se poate sa luati o decizie referitoare la banii pe care-i cereti pentru proiectul in care ati fost implicati si asteptati semnarea contractului.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

E posibil sa primiti, in sfarsit o confirmare ca ati luat un examen, sau o aprobare, un permis, un voucher, si o sa beneficiati de niste drepturi si va veti bucura de niste libertati.

Sunt niste profesionisti care vor sa dati drumul unei colaborari, dar daca sunteti prinsi in alte angajamente n-o sa se poata.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

Poate plecati in concediu si faceti rezervari, alegeti traseu, sau poate se ocupa o agentie de turism de toate aspectele, voi doar alegeti.

O sa puteti semna acte, sa va luati locuinta la care visati cine stie de cand si va interesati si de felul in care s-o mobilati.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

O sa puteti intalni si voi pe cineva care sa va inteleaga, sa se plieze pe cerintele voastre si o sa fie o placere traiul in doi.

Ideal ar fi sa va ganditi de doua ori inainte de a lua o decizie ca sa nu va incerce regretele tardive, mai ales cand e vorba despre o casnicie.

Horoscop special cu Neti Sandu– LEU

O sa interactionati cu niste oameni care vor sa va uniti fortele ca sa realizati un proiect durabil, de care sa se bucure cat mai multa lume, sa se adreseze publicului larg.

E posibil sa vi se dea mai mult de lucru si sa luati mai multi bani atat de la serviciu, cat si din particular.

Horoscop special cu Neti Sandu– FECIOARA

Munca voastra nu mai trece neobservata si o sa va treziti cu elogii, si pe alocuri si cu unele reprosuri ca e cam agitatie la serviciu, ca sefii asteapta concediul.

E momentul sa va pese mai mult de sanatate si sa tineti o dieta, sa luati si un tratament daca e cazul, trebuie vazut cum stati.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

E cineva care va da tarcoale in speranta c-o sa rezonati cu semnalele pe care vi le transmite – e valabil numai daca n-aveti partener de viata.

Se poate sa mai luati niste lucruri pentru confortul casnic si o sa scoateti banii de la bugetul de rezerva si de restul plecati la munte, la mare.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.