Horoscop special cu Netiu Sandu. Trei zodii au parte de reusite pe mai multe planuri. Astrele anunta castiguri consistente

Horoscop 31 iulie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ultima zi din luna lui cuptor. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop special cu Netiu Sandu – BERBEC

O sa va preocupe confortul locuintei si mai luati cate ceva, eliberati spatiul ca sa fie mai lejer, aerisit si poate va ocupati si de o terasa, o gradina, de garaj.

Capitolul – sanatate – cere mult mai multa atentie in perioada asta ca ati dat ignore unor dureri si nu e bine.

Publicitate

Horoscop special cu Netiu Sandu– TAUR

Un proiect de timp liber v-ar aduce si relaxare, dar si bani daca e cineva interesat de domeniul respectiv – aveti sanse de castiguri consistente chiar.

Va puteti reface viata de cuplu daca au fost probleme si deveniti parinti, sa faceti niste schimbari majore.

Horoscop special cu Netiu Sandu – GEMENI

Poate faceti un shopping online ca sa completati lipsurile din casa si sa luati si cu voi in vacanta cate ceva, acolo unde va duceti, ca sa faceti o economie.

Poate va interesati si de soarta masinii, sa stiti daca e functionala, sau mai trebuie schimbata vreo piesa.

Horoscop special cu Netiu Sandu – RAC

Se poate sa fi descoperit niste cursuri de urmat, care v-ar largi orizontul, si sa capatati o specializare cu promisiuni de bani frumosi – in perspectiva.

Se poate va implicati intr-o activitate de grup, poate fi si o excursie cu un itinerariu frumos si lung, cat sa va acapareze, sa va placa.

Horoscop special cu Netiu Sandu – LEU

Va bucurati de niste privilegii, vi se dau niste bani din urma, o fi si un proiect pe care sa-l manageriati voi, si o sa mearga totul ca uns.

Se poate sa faceti cumparaturi masive, sau un lucru costisitor, cum ar fi o masina, sau o casa.

Horoscop special cu Netiu Sandu – FECIOARA

O sa preluati o initiativa, poate puneti pe fagas un proiect de care sa va ocupati dupa ce va-ntoarceti din vacanta, ca sa fiti in forma maxima.

O sa va gasiti o destinatie de vacanta si veti amana toate treburile de pe agenda ca sa mai si respirati.

Horoscop special cu Netiu Sandu – BALANTA

O veste buna legata de casa, de familie, si o sa faceti, probabil, niste investitii fara sa cheltuiti prea multi bani, ca dati de reduceri pe ici, pe colo.

Poate intrati intr-o noua etapa profesionala si o sa munciti mai mult ca sa obtineti aceleasi castiguri ca inainte, dar iata, cu efort suplimentar

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.