Sfatul astrologului Pavel Globa pentru joi, 3 august 2023. Atentie Fecioare, Varsatori si Pesti

Sfatul zilei de joi. Astrologul Pavel Globa va sfatuieste sa ascultati sfaturile si recomandarile oamenilor intelepti pentru a nu intra intr-o situatie dificila. Pot exista neintelegeri la locul de munca si acasa, dar nu va fi dificil sa le rezolvi. Este necesar sa asculti pentru a nu face greseli si prostii.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Simtiti-va liber sa plecati la drum – succesul va asteapta. Incercati sa finalizati cele mai importante lucruri in prima jumatate a zilei si lasati problemele care nu sunt urgente pentru seara.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Nu va grabiti si nu grabiti lucrurile. Nu va amestecati in treburile altora. Fiti perseverenti in a va atinge obiectivele, urmeti planul si nu va abateti de la el.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Circumstantele neasteptate pot schimba planurile. Va trebui sa te adaptezi si sa incerci sa ai timp sa faci totul la timp. Posibile afectiuni, trebuie sa fii mai atent la sanatatea ta.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Poti rezolva orice problema din domeniul profesional – totul este rezolvabil si norocul este de partea ta. Cu toate acestea, trebuie sa lucrezi cu daruire deplina. De asemenea, nu trage concluzii pripite.

Leu (23 iulie – 22 august)

Actioneaza cu incredere si indrazneala – adevarul este de partea ta. In toate aspectele, da dovada de seriozitate si curaj, precum si de independenta. Te poti descurca singur cu totul.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Nu va asumati riscuri in aceasta zi si nu faceti ceea ce nu intelegeti si ceea ce nu sunteti sigur. Evitati actiunile pripite si deciziile premature.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Examinati-va planurile si eliminati sarcinile secundare din ele. Poate ca trebuie sa iei ceva de la capat, dar de data aceasta vei reusi.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pentru a evita greselile si dezamagirile, nu grabiti lucrurile. Nu incepe nimic nou – ocupa-te de problemele actuale.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Simtiti-va liber sa va intalniti, sa discutati, sa faceti cunostinte noi – veti face o impresie buna tuturor .

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Nu renunta la nimic. Ai tot potentialul de a te descurca in orice situatie. In acelasi timp, nu-ti fie teama sa ceri sfatul, daca ai indoieli, de la persoane mai experimentate.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Fii sincer si grijuliu in relatiile personale. Fii atent si activ, dar nu grabit, in afaceri. Fii atent dimineata si nu rata un mesaj important.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Fiti atent fata de familie si prieteni. Daca cineva te sfatuieste ceva, nu te grabi sa spui ca nu te intereseaza. Fa cum crezi ca este potrivit si cum iti spune intuitia.