Alexandru Rafila avertizeaza: „Pandemia nu a trecut”

Alexandru Rafila, ministrul Sanatatii, spune ca primele luni ale lui noului an se anunta dificile si ca pandemia de coronavirus nu a trecut.

„Dragi prieteni, Va urez sanatate si cat mai multe realizari in anul 2022! Primele luni ale lui noului an se anunta dificile, pandemia nu a trecut, iar pentru a le depasi avem nevoie de solidaritate, responsabilitate si empatie unii fata de ceilalti. Lucrez impreuna cu colegii mei ca sa depasim aceasta perioada cat mai repede si, ulterior, sa trecem la recladirea sistemului nostru medical. Accesul la servicii medicale de calitate ne va face viata mai buna!”, mentioneaza Alexandru Rafila intr-o postare pe Facebook.

De asemenea, ministrul Sanatatii pune ca dorinta sa cea mai puternica este sa gasim calea pentru o viata fara constrangeri, pentru a putea calatori si participa la evenimente culturale si sportive in siguranta.

„Ne straduim sa mentinem scolile deschise, acestea sunt fundamentul pentru a avea noi generatii sanatoase si instruite. Le multumesc colegilor mei din sistemul medical pentru efortul formidabil facut in cei doi ani de pandemie! Contez in continuare pe profesionalismul, generozitatea si altruismul vostru. Numai impreuna putem reusi!”, declara ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.