Doliu in presa din Romania! S-a stins un cunoscut jurnalist si om de televiziune. A pierdut lupta cu boala la 55 de ani!

Doliu in presa din Romania. Jurnalistul si poetul Lucian Paul Pal a decedat la varsta de 55 de ani in urma unei boli nemiloase. Anuntul trist a fost facut de colega sa de breasla din orasul natal Emilia Tutuianu.

„O personalitate remarcabila , un poet desavarsit, ce a conturat, in versurile lui, asa cum mentiona Hristu Candroveanu, imaginea omului contemporan, aceea de ‘trestie ganditoare’, de homo cogitans. A plecat in eternitate in 30 decembrie 2021”, a scris poeta si publicista Emilia Tutuianu.

O boala nemiloasa l-a rapus pe unul dintre cei mai talentati gazetari ai perioadei sale, o personalitate remarcabila care a fost de-a lungul carierei sale atat un fin intelectual si un poet rafinat, cat si un formator al tinerelor condee din presa romaneasca.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

In ultimii ani a fost producator TV, fiind cel care a fost alaturi de Radu Banciu in proiectul de succes “Lumea lui Banciu”, emisiune difuzata ani buni de B1 TV.

Lucian Pal lasa in urma o cariera stralucita, prietenii trainice, in special in lumea presei, dar si cateva volume de poezie de o remarcabila finete artistica. Multe generatii de jurnalisti isi vor aminti intotdeauna de implicarea si pasiunea sa dusa uneori la extrem, multi tineri devenind cu ajutorul lui jurnalisti de succes.

Condoleante familiei indoliate, ramas bun Lucian, ramai pentru totdeauna un reper in presa romaneasca…

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.