Gabriela Firea a facut anuntul: „Este decizia mea. S-a intrerupt prin minicuna, frauda, manipulare.”

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, a declarat ca va candida din nou pentru postul de edil. Ministrul PSD sustine ca menirea sa este aceea de a rezolva lucuri de sistem din Capitala si ca activitatea sa s-a intrerupt ”prin minicuna, frauda, manipulare”.

Gabriela Firea, a anuntat ca in 2024 va candida pentru un nou mandat de primar general al Bucurestiului.

”Vreau sa fiu sanatoasa, si eu, si colegii, si familia sa candidez in 2024 cand sunt alegeri europarlamentare, locale, parlamentare si prezidentiale, sa candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general, sa finalizez proiectele incepute si abandonate de domnul Nicusor Dan si sa recuperez intarzierile lui pentru ca a dovedit ca nu cunoaste administratie, nu vrea oameni buni in jur si am senzatia ca nu-i pasa de oameni. Daca i-ar pasa, ar lua niste masuri bune”, a anuntat Gabriela Firea, la Romania TV.

Articolul continuă după reclame

„Menirea mea este aceea de a rezolva lucuri de sistem din Capitala”

„Este decizia mea, ii pretuiesc pe romani si am dovedit-o in multe ocazii, dar cred ca menirea mea este aceea de a rezolva lucuri de sistem din Capitala. Este pacat ca s-a intrerupt activitatea mea (n.r. la Primaria Capitalei) prin minicuna, frauda, manipulare. Lucrurile mergeau mai bine in perioada asta, si mai am multe de spus din punct de vedere administrativ. Ce se va intampla peste niste ani, nu putem spune, dar urmatoarele doua mandate aici ma vad si aici am abilitati”, a declarat Gabriela Firea,.

Publicitate

Ministrul Familiei s-a mai plans ca in campania electorala de la alegerile locale din 2020 „nici instititutiile statului nu si-au facut datoria”. „Nu e normal candidatii sa fie hartuiti, sa vina acasa sa sperie copiii, parintii, sa profereze amenintari, sa sune la 3-4 noaptea sa ameninte cu moartea. Vor spune ca erau niste vorbe.

Telefoane anonime cu amenintari cu moartea, eu, familia. Ca ce cauti in politica ca asa e politica. Nu e asa politica civilizata, dezbatem, ajungem sau nu la o concluzie. Cetatenii au dreptate si nu trebuie sa indemnam oamenii din echipa sa faca astfel de lucruri, sa platim oameni sa intimideze, sa sune la 3 noaptea… astea nu sunt permise intr-o campanie”, a mai declarat fostul primar al Capitalei.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.