Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 12 mai 2023. Nu va retrageti in fata obstacolelor

Sfatul zilei de vineri. Astrologul Pavel Globa sugereaza sa nu te retragi in fata obstacolelor dificile si sa actionezi hotarat. Principalul lucru este sa nu pierdeti autocontrolul si sa incercati sa evitati conflictele cu ceilalti.

Berbec (21.03 – 20.04)

Nu poti permite altor oameni sa stea pe capul tau si sa-ti foloseasca bunatatea si credulitatea – intelege faptul ca ai fost folosit.

Publicitate

Taur (21.04 – 21.05)

Orice neintelegere care a aparut in aceasta zi trebuie rezolvata imediat, altfel va face imposibila pacea.

Publicitate

Gemeni (22.05 – 21.06)

Este recomandabil sa impartiti clar ziua in doua parti. In prima jumatate a zilei sa lucrati din greu si productiv, iar dupa-amiaza sa va relaxati complet.

Rac (22.06 – 22.07)

Nu trebuie sa va abateti de la obiectivele catre care va indreptati. Daca faceti un pas inainte si doi pasi inapoi, cu greu veti putea realiza ceea ce va doriti.

Leu (23.07 – 21.08)

Atentie la starile emotionale care sunt posibile in aceasta zi. Va vor strica starea de spirit pana la depresie, dar vor interfera si cu munca eficienta.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Indoielile cu privire la punctele tale forte si corectitudinea caii alese, vor afecta negativ atat viata profesionala, cat si viata personala, asa ca trebuie sa le alungi.

Balanta (24.09 – 23.10)

Luati o mica pauza si priviti situatiile din exterior.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Analizati si cantariti bine inainte de a lua unele decizii. Nu se intampla nimic daca amanati anumite activitati.

Sagetator (23.11 – 21.12)

Ziua este favorabila actiunii. Nu stati pe loc, urmati-va instinctul, na va va dezamagi.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Nu mai lasati oamenii sa va foloseaca. Este mai bine sa fiti singuri decat cu astfel de „prieteni” – rau-doritori.

Varsator (21.01 – 18.02)

Dupa ce ati luat o decizie importanta, nu stati pe loc. Trebuie sa actionati imediat.

Pesti (19.02 – 20.03)

Ziua este favorabila comunicarii cu partenerii de afaceri straini: cooperarea cu acestia va va aduce nu numai beneficii materiale, ci si o multime de momente placute.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.