Sfatul astrologului Pavel Globa pentru joi, 11 mai 2023. Trei zodii reusesc sa dea inainte

Sfatul zilei de joi. Potrivit astrologului Pavel Globa, ziua va fi interesanta pentru multi reprezentanti ai zodiacului. Dar unii se asteapta sa aiba succes in domeniul afacerilor, in timp ce altora pentru a-si atinge scopul, trebuie sa se „lupte”.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii pot face fata situatiilor complicate. Lucrurile le vor fi usor de realizat daca vor fi atenti la cum se inteleg cu cei din jur. Orice contradictii trebuie rezolvate imediat pentru a evita conflictele. Seara este recomandabil sa petreceti timp cu cei dragi.

Taurul (20 aprilie – 20 mai)

Destinul va oferi Taurilor cateva surprize placute. In aceasta zi multi dintre reprezentantii acestui semn pot primi o oferta avantajoasa, care le va imbunatati situatia materiala. In general, ziua este favorabila pentru a petrece timpul activ, la cinema sau la restaurant.

Publicitate

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii ar trebui sa fie atenti atunci cand incep noi relatii si cand interactioneaza cu cei dragi. Daca se intampla ceva scandalos, Gemenii ar trebui sa se scuze mai intai. Ziua nu va fi favorabila pentru cei care vor sa inceapa un nou proiect, deoarece nu va fi de succes si va provoca doar probleme. Seara este potrivita pentru a va relaxa si a va reconecta cu voi insiva.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pentru a evita disputele si conflictele la locul de munca, Racii vor trebui sa ia totul in considerare si sa verifice. Din punct de vedere economic, vor avea parte de schimbari placute, dar cheltuieli neprevazute ii vor afecta. In aceasta zi, reprezentantilor acestui semn le este recomandat sa acorde atentie sanatatii.

Leul (23 iulie – 22 august)

Daca actioneaza independent, Leul poate obtine succes. Unii dintre reprezentantii acestui semn se asteapta sa plece intr-o calatorie neplanificata, care le va aduce noi cunostinte si experiente. Atunci cand se confrunta cu probleme dificile, Leii pot conta pe ajutorul persoanelor dragi.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Astazi, Fecioara va avea succes daca isi asculta intuitia si nu se sfieste sa profite de oportunitatile care se ivesc. Multe dintre sarcinile neindeplinite pana atunci se vor rezolva cu bine. Este o zi favorabila pentru intalniri noi si consolidarea relatiei existente.

Balanta(23 septembrie – 22 octombrie)

Balantelor li se va cere sa rezolve probleme dificile, in care vor trebui sa isi arate abilitatile si cunostintele. Pe 15 decembrie, vor avea multe cheltuieli neprevazute. Reprezentantii acestui semn pot avea probleme in relatie care pot duce la conflicte. Mai bine abtineti-va de la comentarii inutile.

Scorpionul (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pe 11 mai, Scorpionilor nu le este recomandat sa isi rezolve problemele financiare, sa ia imprumuturi si sa semneze documente importante – exista un risc mare de a fi pacaliti. In aceasta zi, reprezentantii acestui semn ar trebui sa evite conversatiile cu persoanele neplacute.

Sagetatorul (22 noiembrie – 21 decembrie)

Orice tranzactii sau acorduri pe care Sagetatorii le vor face pe 15 decembri vor fi de succes si vor aduce profit. In aceasta zi, nu ar trebui sa joace jocuri de noroc si sa accepte aventuri riscante. Persoanelor cu afectiuni cronice le este recomandat sa acorde atentie sanatatii.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Nu vor fi motive de ingrijorare pentru Capricorni. Oricaror discutii de afaceri vor fi in masura sa faca fata, multe dintre ele vor ii vor ajuta la cresterea in cariera. Seara ar trebui sa fie dedicata intereselor care aduc bucurie, liniste si impacare.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii nu ar trebui sa-si asume obligatii, deoarece multe dintre ele vor fi peste puterile lor. Eforturile pe care le vor depune pentru a rezolva problemele financiare vor aduce in curand succes si profit.

Pestii (19 februarie – 20 martie)

Pestii se asteapta la succes in munca, precum si la noi cunostinte profitabile. Pentru a nu aparea „gauri negre” in buget, trebuie sa invete sa-si planifice cumparaturile. In aceasta zi natevii din zodia Pesti nu ar trebui sa-si asume obligatii suplimentare si sa se suprasolicite, altfel sanatatea lor ar putea fi in pericol.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.