Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune pentru 4 zodii

Horoscop 10 mai 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de miercuri. Afla ce schimbari sunt pentru zodia ta.

BERBEC

O sa va dati acordul pentru un contract cu care va tot imbie un angajator, dar va lipseau niste elemente si de abia acum ceva se pare ca v-a convins. Se poate sa reluati subiectul – mutat in alta casa si dac-or sa fie si ai vostri de acord o sa faceti pasul – cu un credit bancar eventual.

TAUR

Sunt multe de facut, de reparat si la serviciu si acasa, dar o sa dati de oameni serviabili care sa puna umarul la treburile urgente pe care le-aveti de facut. Multe din ele. Vi se platesc niste sume restante si o sa va descurcati frumos cu banii ca vin din mai multe directii.

GEMENI

Se poate sa va provoace un partener de afaceri la un proiect, poate fi o colaborare picata la tanc, sa va ajute sa luati ce v-ati propus mai de mult. Se poate sa luati un imprumut ca sa va luati o casa, sau poate aveti nevoie de o masina, chiar si la mana a doua.

RAC

Va invita cineva la o cafea sa luati in discutie o posibila colaborare si daca aveti timp o sa va interesati si de conditii, daca nu va vedeti de ale voastre. E cineva care va face curte si daca va simtiti atrasi de aceasta persoana o sa incercati sa aflati mai multe despre felul de a fi al acestei persoane.

LEU

O relansare! Poate iesiti la rampa cu ceva care sa v-ajute sa dati lovitura in afaceri dupa ce, in ultima vreme totul a mers la relanti in sfera cariera. Vin bani atat de la serviciu, cat si din surse paralele si o sa aveti cu ce sa plecati in concediu, asa cum ati visat.

FECIOARA

O sa primiti un accept dupa o lunga perioada de asteptare si va puteti croi un alt traseu profesional, sa experimentati lucruri noi si sa va puneti in valoare experienta. O suma de bani la care visati de multa vreme aterizeazam in sfarsit in contul vostru.

BALANTA

Se incearca, o sa vedeti, cooptarea voastra intr-un proiect care ar aduce in jurul vostru niste oameni care sa tina pasul cu voi si sa aveti succes in aceasta formula. Relatia cu partenerul de cuplu e pe punctul de a fi legalizata.

Citeste previziunile pentru restul zodiilor pe STIRILEPROTV