Horoscop cu Neti Sandu. Incepe o perioada grozava pentru acesti nativi. Astrele anunta reusite mari

Horoscop 8 mai 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru inceputul de saptamana. Afla ce urmeaza pentru zodia ta.

BERBEC

O sa va interesati de o afacere in care v-ati putea implica si de-acolo o sa vina profitul – trebuie doar s-aveti rabdare, ca trebuie sa parcurgeti niste pasi.

Ati putea face o investitie serioasa si sa va luati casa, ori masina, c-or sa apara niste oportunitati.

Publicitate

TAUR

O sa reluati un traseu birocratic ca sa updatati buletin, pasaport, legitimatii, sa va puteti deplasa fara probleme de-aici incolo.

O sa primiti un raspuns de la vreo institutie, si se pare ca va fi unul bun, dupa lungi asteptari.

GEMENI

Apare cineva care va poate propune o afacere, poate fi o colaborare si sa fie multumitor ca bani, de timp e nevoie, ca sa munciti in paralel cu serviciul.

Vin bani din urma si o sa faceti niste plati ca se adunasera prea multe si nu le-ati putut onora pe toate.

RAC

Se poate sa vi se plateasca niste bani in plus si o sa aveti de cheltuiala pentru achizitiile casnice, ca v-ati propus sa va innoiti, sa dati refresh interiorului.

Apar noutati la serviciu si n-o sa ratati momentul, poate prindeti o postura mai buna, sau o combinatie parteneriala.

LEU

Par sa fie ceva probleme de sanatate pe care le-ati tot ignorat si daca nu va ingrijiti o s-aveti de tras, o sa va doara, o sa va si coste.

O s-aveti de facut niste proceduri ca sa obtineti niste drepturi, sa vi se permita un acces, dupa o perioada de restrictii.

FECIOARA

Ati putea schimba niste bilete de vacanta si sa va duceti fie acolo unde ati vrut anul trecut, fie in alta parte, numai sa nu pierdeti biletele.

Ati putea da acel examen pe care l-ati amanat, si sa-l si luati, sa mergeti mai departe cu scoala, sa puteti incheia un stagiu.

BALANTA

O sa intrati la cheltuiala c-aveti de gand sa le faceti niste surprize alor vostri si daca abia acum ati facut rost de bani, o sa si treceti la fapte.

O sa reglati situatia financiara ca sa va puteti lua ce v-ati propus pentru familie.

Citeste previziunile pentru restul zodiilor pe STIRILEPROTV

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.