Sfatul astrologului Pavel Globa pentru luni, 8 mai 2023. Bate vatul schimbarii, dar nu pentru toti sunt vesti bune

Sfatul zilei de luni. Astrologul Pavel Globa spune ca inceputul de saptamana aduce schimbari importante in viata nativilor. Potrivit astrologului, trebuie sa fim atenti ce deciziile pe care le luam

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul se va putea elibera de ceva de prisos si impovarator. Tot ceea ce te incetineste pe drumul catre obiectivele tale poate ramane pentru totdeauna in trecut. Totul depinde de tine. Fa acest pas.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taurului ii va fi greu sa negocieze si sa ajunga la un compromis astazi. Incearca sa fii mai deschis si mai uman, respecta opiniile altora. Acesta este ceea ce va va ajuta sa rezolvati eventualele neintelegeri.

Publicitate

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii nu se vor plictisi. Nu face lucruri care iti pot „submina” sanatatea. Dimpotriva, incepeti sa mancati corect, sa dormiti suficient si sa faceti exercitii fizice.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii au o zi grea in viata personala. O persoana draga te va dezamagi cu iresponsabilitatea si optionalitatea sa. Cu toate acestea, in cele din urma veti gasi un limbaj comun.

Leu (23 iulie – 22 august)

Pentru Leu, ziua va fi interesanta si destul de reusita. Unele probleme le vei inventa singur. Priveste situatia mai simplu si nu inventa nimic. Nu este nevoie sa complici sau sa infrumusetezi nimic.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt hotarate, dar acest lucru este doar in cuvinte. Pana nu treceti la actiune, problemele vor ramane si nu vor merge nicaieri. De asemenea, nu exagera si gandeste-te ca totul este pierdut. Totul se afla in mainile tale.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Prietenia si farmecul Balantei vor disparea undeva fara urma astazi. Va fi foarte greu sa negociezi si sa ajungi la un consens cu tine. Acest lucru nu te deranjeaza deloc – esti ocupat cu lucruri mai importante si mai interesante. Cand obtii rezultatul dorit, starea ta de spirit se va imbunatati semnificativ si vei fi pregatit pentru dialog.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii trebuie sa aiba rabdare. Numai cand nu ajustati evenimentele, totul va functiona pentru voi. Nu provoca sau nu participa la conflicte. Straduieste-te pentru un compromis.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii  se vor indoi de absolut totul. In plus, te plangi de bani si nu vrei sa investesti in unele proiecte. Cu toate acestea, investitiile sunt pur si simplu necesare. Nu ignora problemele financiare si nu fugi de probleme.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii vor face alegeri exceptional de corecte si vor lua deciziile corecte. Ziua promite sa fie bogata emotional. Evitati certurile si conflictele din nimicuri.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Pentru Varsatorii este foarte important sa fie cat mai punctuali posibil. Nu intarziati la intalniri si finalizati toate sarcinile programate la timp. Cu toate acestea, nu este nevoie sa fortati evenimentele. Intr-un cuvant, gasiti mijlocul de aur. Seara va fi foarte placuta si va aduce vesti bune.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii ar trebui sa dedice aceasta zi doar lor insisi. Nu sta acasa. Iesi afara, cunoaste-te, intalneste-te, comunica. Vei intalni oameni exceptional de pozitivi, care te vor inveseli cat mai mult.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.