Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune de la astre. Acesti nativi scapa de necazuri si greutati.

Horoscop 7 mai 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de duminica. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

O sa va calculati resursele monetare sa vedeti daca v-ajung s-o porniti intr-o excursie prin tara, sau gasiti o alta modalitate de a va relaxa, mai pe langa casa.

O sa va alaturati unui grup, ca sa aveti sanse mai mari sa va distrati, ca singuri nu e asa nostim.

Publicitate

TAUR

Sunt mai multe persoane care vor sa va-ntalniti, poate dau un party, va roaga sa-i insotiti intr-o plimbare, fie pe jos, fie cu masina.

Vi se lanseaza invitatia s-o porniti la drum, acolo unde v-ati propus cu ceva timp in urma si o sa va placa anturajul.

GEMENI

O sa va dati intalnire cu niste prieteni pe care nu i-ati putut vedea, din mai multe motive, si o sa le puteti face o vizita, sau sa-i revedeti la o petrecere, pe toti.

Poate iesiti la o cafea cu un posibil partener de afaceri care vine cu idei de proiect in care v-ati putea implica si voi.

RAC

E animatie la voi, aveti chef de plimbare, de mondenitati, si o sa iesiti si voi cu familia, cu prietenii, sa aflati ce noutati mai sunt prin targ, va duceti la o expozitie.

E cineva care tine la voi si va face vreo declaratie de dragoste, va ia intr-o plimbare prin tara, sau in strainatate.

LEU

O indeletnicire de timp liber, deconectanta, cu asta o sa va umpleti timpul si o sa le oferiti si celor mici unele rasfaturi.

Se poate sa aveti de transmis un mesaj, scrieti un articol, faceti niste postari in retelele de socializare si asteptati feedback-ul.

FECIOARA

O sa puteti da o fuga prin tara, pe undeva, sa revedeti niste oameni, peisaje, poate-l sarbatoriti pe un prieten si o sa va-ntoarceti pana la noapte.

Va cauta cineva care vine de departe si poate va dati intalnire in oras.

BALANTA

O sa faceti si putina miscare, printre altele, si o sa va bucurati si de sueta cu niste prieteni pe care nu i-ati mai vazut de multa vreme.

O sa reapara cineva care spera s-aveti o relatie mai buna decat inainte si chiar o sa se poata.

Citeste previziunile pentru restul zodiilor pe STIRILEPROTV

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.