Cum a aparut Carmen Iohannis la incoronarea Regelui Charles.

Ieri, pe data de 6 aprilie 2023, a avut loc incoronarea Regelui Charles al III-lea, un moment istoric nu doar pentru monarhia britanica, ci si pentru intreaga lume. La aceasta ceremonie grandioasa au fost prezenti numerosi oameni importanti, inclusiv sefi de stat si membri ai caselor regale din toata lumea. Printre invitatii de seama s-au numarat si Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, insotit de Carmen Iohannis.

Prezenta Primei Doamne a atras atentia si a impresionat audienta.

Presedintele si Prima Doamna a Romaniei se afla in Marea Britanie in aceste momente. Klaus Iohannis a anuntat acest lucru vineri, pe 5 mai 2023, prin intermediul unei fotografii postate pe Facebook.

„Onorat sa ma aflu astazi la Londra, pentru a lua parte la festivitatile prilejuite de incoronarea Majestatii Sale Regele Charles al III-lea, un moment istoric si o celebrare a traditiilor monarhiei britanice”, a scris Klaus Iohannis in mediul online.

Carmen Iohannis a optat pentru o rochie care atrage atentia

La incoronarea Regelui Charles, Carmen Iohannis a ales o rochie ce capteaza privirile, intr-un ton albastru turcoaz. La fel de remarcabil este si paltonul ales de Prima Doamna, avand aceeasi nuanta. Ca incaltaminte, a optat pentru o pereche de pantofi crem, cu toc.

Klaus Iohannis, care a ales sa poarte un costum negru si o cravata albastra, in ton cu tinuta purtata de Carmen Iohannis, a incarcat pe internet o noua imagine si un mesaj.

„In aceasta dimineata, inainte de Ceremonia incoronarii Majestatii Sale Regele Charles al III-lea”.

 

Tinuta aleasa de cuplul prezidential pentru receptia oferita sefilor delegati la Palatul Buckingham.