Scandal urias la Survivor Romania: „Sa-ti fie rusine. Descalificare”

Scandal urias la Survivor Romania. Intre cele doua echipe aflate in concurs a izbucnit cearta. Totul a inceput cand Catalin Zmarandescu s-a luptat pentru recompensa cu Relu Panescu.

O fata din echipa Razboinicilor l-a acuzat pe Catalin ca ar fi injurat-o. Acesta a fost momentul in care a izbucnit scandalul.S-a ajuns chiar si la imbranceli.

“Sa iti fie rusine”, a strigat o fat. “Esti un las” si “Descalificare”, au mai spus cei din echipa Razboinilor.

Relu Panescu a incercat sa intervina, dar a fost taxat de colege. Acestea l-au acuzat ca tine cu cei din echipa Faimosilor si l-au trimis sa faca echipa cu ei.

Catalin Zmarandescu face parte din echipa Faimosilor. Fostul campion vrea sa castige premiul cel mare in valoare de 100.000 de euro.

Tensiuni Survivor Romania

Certuri si scandaluri s-au mai intamplat la Survivor Romania. Atunci s-au spus vorbe urate si chiar era gata sa se lase cu  bataie.

Blaze, din echipa Razboinicilor, cearta cu Catalin Zmarandescu

“Violenta nu este permisa sub nicio forma, in nicio natura aici la Survivor. Fie ca e fizica, fie ca e verbala, fie ca e orice forma de presiune. Fara violenta”, a spus prezentatorul Daniel Pavel.

“Ganditi-va la un lucru, se va termina show-ul si o sa ne intalnim pe strada, ochi in ochi. Cu ce curaj te vei uita in ochii mei cand stii ca ne injuri. E urat. E foarte urat. E corect sa te bucuri, apreciez asta, sunt sportiv, dar una e sa te bucuri si alta e sa injuri. Acum te-am inteles, ai explodat de bucurie, dar e urat totusi”, a spus Catalin Zmarandescu.