Andreea Tonciu nu mai tace. Ce s-a intamplat, de fapt, la Survivor si nu s-a vazut la TV: „Eu am vazut. Era calare”

Andreea Tonciu a vorbit in emisiunea lui Catalin Maruta, de la Pro Tv, despre ceea ce se intampla la Survivor Romania.

Fosta concurenta si-a acuzat colege de un comportament inadevact. Vedeta a spus ca unele fete sunt mult prea apropiate de baietii din echipa.

Andreea Tonciu, dezvaluiri despre relatia dintre Xonia si TJ Miles de la Survivor Romania 2022.

“Fetele astea au gresit emisiunea, au venit la jungla iubirii. Eu vreau sa demonstrez anumite lucruri. Noi nu ne-am dus la jungla iubirii ca sa ne combinam”, a spus Andreea Tonciu.

Bruneta a mentionat ca Xonia si TJ Miles erau foarte apropiati inca din avion. Barbatul si-a tinut mana pe piciorul artistei pentru mai mult timp.

Vedeta a facut o fotografie in avion si a decis sa o faca publica.

“Ti se pare normala poza asta? Xonia si TJ Miles erau imbratisati. Vreau sa punctez altceva. Mi s-a parut foarte funny si am facut poze. Si baiatul a tinut mana pe piciorul ei. Nu sunt nebuna, Catalin!”, a mai spus Andreea Tonciu.

Bruneta a precizat ca  Xonia a recunoscut ca il place pe TJ Miles.

“Xonia se urca pe TJ sa ii faca masaj. Eu am vazut. Xonia era calare pe TJ. Nu am nimic cu aceasta domnisoara. E o fata singura si chiar ea mi-a recunoscut ca ii place de TJ Miles”, a mai spus aceasta.

Si Roxana Ciuhulescu a povestit ce a vazut in jungla dominicana.

“TJ Miles era cu mana intre picioarele Xoniei, ca na… in somn stii cum e iti mai aluneca mainile. Pot sa confirm tot ceea ce a zis Andreea, era o apropiere evidenta intre Xonia si TJ Miles, sa mai spun si ca era cu mainile pe ea? Daca ar fi continuat impreuna in emisiune, probabil ar fi iesit o relatie frumoasa intre ei. Cand a plecat Xonia, a aparut Laura, cred ca o placea TJ pe Laura”, a spus Roxana Ciuhulescu.