Sotia lui CRBL, de la Survivor Romania, o pune la zid pe Andreea Tonciu: „Stiu ce am acasa”

Sotia lui CRBL, Elena, ii da replica Andreei Tonciu care a facut declaratii dure la adresa cantaretului. In timpul competitiei Survivor, cei doi au fost protagonistii unui conflict in care si-au aruncat cuvinte grele.

Dupa ce a fost eliminata din concurs, Andreea Tonciu s-a intors in Romania si a comentat pe marginea scandalului dintre ea si CRBL.

Elena nu s-a mai abtinut si a venit cu o replica la adresa brunetei.

Sotia lui CRBL, replica pentru Andreea Tonciu

„Este parerea ei, parerile sunt impartite, nu am ce sa comentez. Oamenii simt, oamenii vad, oamenii voteaza. Oamenii stiu cine este Andreea Tonciu (…) Fiecare dintre concurenti nu a fost dus cu forta acolo, fiecare a ales, a decis, si-a asumat. Asta nu e emisiune de modelling, de fashion, este o emisiune de supravietuire, atat, si fiecare cu alegerile, deciziile lui(…) Adevarul doare uneori, au fost cuvintele sotiei lui CRBL.

Elena a mai spus ca este de 15 ani cu CRBL si il cunoaste suficient de bine incat sa nu o afecteze ce spun altii despre sotul ei.

„Stiu ce am acasa, suntem de 15 ani impreuna. Nu e ca si cum vine cineva si imi spune. Am vazut si eu la tv ce a fost. Saracii, ma uitam la ei si ma rugam macar sa manance. E o persoana care spune exact ce gandeste, spune exact pe fata. Adevarul mi se pare de valoare, dar adevarul doare.”, a adaugat sotia Faimosului.

Andreea Tonciu, atac virulent la adresa lui CRBL

Tonciu a fost invitata in emisiunea lui Catalin Maruta unde a vorbit, printre altele, despre conflictul de la Survivor, cu CRBL. Bruneta a spus ca CRBL este un badaran pentru ca nu stie cum sa se poarte cu o femeie. Andreea Tonciu a tinut sa precizeze ca CRBL a rabufnit si i-a vorbit urat fara ca ea sa-i fi facut ceva.

„Crede-ma ca mai avea putin si ma batea. Da, CRBL a vrut sa ma agreseze si eu eram fericita daca ma agresa. Pentru ca daca el isi permitea sa ma agreseze, faceam altfel lucrurile”, a declarat Tonciu la Maruta.