Scandal urias la Survivor Romania: „Ai barbat acasa”

Andreea Tonciu s-a certat cu mai multi colegi la Survivor Romania 2022, dupa doar sapte zile de competitie. Ce a deranjat-o la comportamentul Laurei Giurcanu?

In echipa Faimosilor, Andreea Tonciu a intrat in conflict cu Laura Giurcanu. Bruneta a avut si o discutie aprinsa cu CRBL.

Andreea Tonciu a izbucnit la adresa unei colege din tabara Faimosilor

Publicitate

Vedeta nu a mai tacut dupa ce a vazut ca Laura Giurcanu a stat mai multe ore, in apa, alaturi de un coleg de echipa.

„Mie mi se pare aberant sa ai barbat acasa, sa ai iubit si sa stai in apa cu un baiat trei ore.”, i-a spus Andreea Tonciu Laurei Giurcanu.

Replica modelului Laura Giurcanu.

„Eu pot sa stau si cu Radu si Emil si cu Tj si cu CRBL si cu cine vreau eu.”, a spus Laura Giurcanu.

Andreea Tonciu, discutii aprinse si cu CRBL

Articolul continuă după reclame

„Roxana e foarte emotiva, nu mai are putere. Cred ca e singura cu care ma inteleg de la mama la mama. Nu esti barbat! Noi suntem femei… ia-te de barbati, daca esti smecher.

Nu mai tipa la mine! De-aia te-am votat! Nu permit nimanui sa vorbeasca asa cu mine. Daca vrea, sa se creada sef la el acasa. Eu am venit aici cu inima deschisa”, a spus Andreea Tonciu.

CRBL  i-a spus Andreei Tonciu sa nu se mai implice in discutii care nu o privesc in mod direct.

„De ce sa nu tip? De ce te bagi tu in discutia mea cu Roxana? Cu mine nu merge. Cand vorbesti cu mine, sa ridici doua degete! Nu am facut-o cu rautate, eu o respect in continuare, dar nu am avut alta optiune”, a spus CRBL.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.