Probleme de sanatate pentru Andreea Tonciu la SURVIVOR Romania 2022! Medicul a intervenit de urgenta!

Andreea Tonciu, concurenta de la Survivior Romania 2022 a acuzat ca se simte rau si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Vedeta a cerut sa fie consultata de un medic dupa ce i s-a facut rau. Concurenta din tabara Faimosilor a reusit sa participe la prima parte a probei, insa intre timp i s-a facut rau.

Faimoasa spunea ca nu poate sa mai respire si ca i s-a infundat urechea.

Otilia Bilionera a fost cea care a solicitat un medic pentru coechipiera ei.

Publicitate

Andreea Tonciu: Simt ca mi se taie respiratie.

Medic: Bine. E normal, da? De la caldura, bine?

Andreea: Mi s-a infundat urechea rau de tot.

Medic: Intinde-te, te rog frumos.

Andreea Tonciu a fost scoasa din joc momentan pentru ingrijiri.

La sfarsitul probei, Andreea Tonciu s-a intors cu forte proaspete.

„Ma simt mai bine si vreau sa demonstrez ca pot si va omor”, a strigat aceasta.

Survivor 2022. Schimb de replici acide intre Faimosi si Razboinici

Articolul continuă după reclame

In timp ce Andreea Tonciu spunea ca se simte rau, Razboinicii si Faimosii au schimbat de replicitaioase.

Xonia: Sunteti foarte rautaciosi. Sa stiti ca una este sa fii competitiv si una e sa stii sa ai bun simt. Sincer iti spun, omul e bolnav.

Alexandru Nedelcu: Daca era bolnava nu era aici.

Zmarandescu: Incetati, va rog frumos, da?

Andreea Tonciu a avut probleme de sanatate si inainte de a pleca spre Republica Dominicana, pentru filmarile pentru Survivor. Vedeta a fost la mai multi medici, inclusiv la unii ORL pentru ca a avut o raceala serioasa, iar doctorii i-au spus ca poate face o otita severa in timpul zborului.

„Pot spune ca sunt fericita pentru ca aproape mi-am revenit. Ma rog la Dumnezeu sa nu fac vreo otita, pentru ca asa mi s-a spus de la ORL, ca e posibil sa fac din cauza presiunii zborului s-ar putea sa fac o otita mai severa, dar sper ca o sa fie totul bine si o sa ajung cu bine in Dominicana. Si sper sa va demonstrez tot, vreau sa cunoasteti o alta Andreea Tonciu. Vreau sa ma cunoasteti exact asa cum n-am mai fost vreodata. Pentru mine este o mare provocare”, a spus Andreea Tonciu, cu putin timp inainte de a pleca spre Dominicana.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.