Un barbat revoltat a sunat la 112 si a anuntat ca va impusca la intamplare un politist daca nu este arestat agentul care a produs accidentul in urma caruia a murit Raisa.

Un barbat revoltat a sunat la 112 si a anuntat ca va impusca la intamplare un politist daca nu este arestat agentul care a produs accidentul in urma caruia a murit Raisa. Politia Capitalei a inceput verificarile dupa ce un barbat a sunat la 112 avertizand ca va face uz de arma de foc daca politistul care a accidentat mortal o fetita in Sectorul 1 al Capitalei nu este arestat.

„In seara de 16 ianuarie 2022, prin apel 112, un barbat a anuntat ca daca nu va fi arestat politistul implicat in accidentul rutier, va face el dreptate, mentionand ca va folosi arma de foc”, a anuntat Politia Capitalei.

Barbatul a amenintat ca va impusca la intamplare, orice politist.

Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – Politia Sectorului 6 s-a sesizat din oficiu si face verificari in vederea identificarii persoanei care a sunat.

Barbatul ar fi sunat de pe o cartela telefonica, ceea ce face dificila identificarea.

Politistul vizat de amenintare, aflat singur in masina, a accidentat joi, doua fete care traversau strada in Sectorul 1 al Capitalei. In urma impactului, una dintre copile, de 13 ani, a murit, cealalta, de 11 ani, fiind transportata la spital.

Acest caz a provocat indignare in randurile oamenilor, iar imaginile in care politistul pare ca misca cu piciorul trupul fetitei aflat pe asfalt au generat un val de reactii negative, insotite si de acuzatii conform carora se doreste musamalizarea cazului.

Politistul se afla plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.