Bunicul Raisei, copila spulberata pe trecerea de pietoni, declaratie despre politistul care a ucis-o: „Nu sunt cuvinte ca sa…”

Vineri a fost o zi plina de lacrimi pentru familia si prietenii fetitei ucise de politist pe trecerea de pietoni, deoarece Raisa a fost inmormantata.

Un teribil accident a avut loc in Capitala, in Sectorul 1. Politistul aflat la volan a accidentat doua fete care traversau strada. Fetita de 13 ani a murit, iar cea de 11 ani a fost transportata la spital cu multiple traumatisme.

Bunicul Raisei Nicoleta, copila ucisa pe trecerea de pietoni de un politist, a facut confesiuni in lacrimi.

Batranul, cu ochii plini de lacrimi a spus cat de greu ii este fara nepotica lui.

„ Cum sa fie… O noapte ca vai de ea. Pacat de ea ca s-a dus. (…) E greu, e greu, nu sunt cuvinte ca sa… Pe el o sa-l dea afara din Politie, se duce la o firma de paza bine-mersi ca si nou angajat si… viata lui merge inainte. A noastra, vom vedea ce va fi”, a spus bunicul Raisei Nicoleta, pentru Antena 3.

Tatal Raisei, fetita ucisa de masina politiei cand traversa strada, a facut prima declaratie pentru Antena 3. Ingenucheat de durere, barbatul a spus:

„A fost greu! A fost foarte greu! Dar, probabil ca o sa ne ajute sa trecem mai departe. (…) Suntem in ianuarie si ar fi trebuit sa fie zapada si ger, dar soarele acesta a iesit numai pentru ea, ca sa-i lumineze calea. Sa stiti ca acest politist o sa plateasca.

Probabil Dumnezeu o sa faca in acest fel incat sa plateasca si el tot cu viata pentru fata mea, pentru ca asa ar trebui”, a spus tatal fetitei.

„Eu sper ca autoritatile o sa-si faca treaba si datoria, pentru ca totusi e un copil de 11 ani care nu ar fi trebuit sa plece asa repede pentru un nenorocit care alearga ca disperatul. Eu sper ca o sa fie bine, dar toti trebuie sa ne gandim ca traim in Romania.

Si traind in Romania s-ar putea ca totul sa fie musamalizat, toti sa se spele pe maini. Dar, noi speram sa fie bine. Sa faca dreptate! Sa plateasca pentru ca asta e”, a mai spus tatal copilei, pentru sursa citata mai sus.

Politistul a fost plasat sub control judiciar

Politistul in varsta de 27 de ani care a omorat-o pe Raisa este cercetat pentru omor din culpa si a fost pus sub control judiciar pentru urmatoarele 60 de zile. Ancheta este inca in desfasurare.