Tatal copilei spulberata cand traversa strada, mesaj dureros pentru politistul care a lovit-o: „O sa plateasca”

Un teribil accident a avut loc in Capitala, in Sectorul 1. Politistul aflat la volan a accidentat doua fete care traversau strada. Fetita de 13 ani a murit, iar cea de 11 ani a fost transportata la spital cu multiple traumatisme.

Tatal Raisei, fetita ucisa de masina politiei cand traversa strada, a facut prima declaratie pentru Antena 3. Ingenucheat de durere, barbatul a spus:

„A fost greu! A fost foarte greu! Dar, probabil ca o sa ne ajute sa trecem mai departe. (…) Suntem in ianuarie si ar fi trebuit sa fie zapada si ger, dar soarele acesta a iesit numai pentru ea, ca sa-i lumineze calea. Sa stiti ca acest politist o sa plateasca.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Probabil Dumnezeu o sa faca in acest fel incat sa plateasca si el tot cu viata pentru fata mea, pentru ca asa ar trebui”, a spus tatal fetitei.

„Eu sper ca autoritatile o sa-si faca treaba si datoria, pentru ca totusi e un copil de 11 ani care nu ar fi trebuit sa plece asa repede pentru un nenorocit care alearga ca disperatul. Eu sper ca o sa fie bine, dar toti trebuie sa ne gandim ca traim in Romania.

Si traind in Romania s-ar putea ca totul sa fie musamalizat, toti sa se spele pe maini. Dar, noi speram sa fie bine. Sa faca dreptate! Sa plateasca pentru ca asta e”, a mai spus tatal copilei, pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.