Tatal copilei spulberata cand traversa strada, mesaj dureros pentru politistul care a lovit-o: „O sa plateasca”

Un teribil accident a avut loc in Capitala, in Sectorul 1. Politistul aflat la volan a accidentat doua fete care traversau strada. Fetita de 13 ani a murit, iar cea de 11 ani a fost transportata la spital cu multiple traumatisme.

Tatal Raisei, fetita ucisa de masina politiei cand traversa strada, a facut prima declaratie pentru Antena 3. Ingenucheat de durere, barbatul a spus:

„A fost greu! A fost foarte greu! Dar, probabil ca o sa ne ajute sa trecem mai departe. (…) Suntem in ianuarie si ar fi trebuit sa fie zapada si ger, dar soarele acesta a iesit numai pentru ea, ca sa-i lumineze calea. Sa stiti ca acest politist o sa plateasca.

Probabil Dumnezeu o sa faca in acest fel incat sa plateasca si el tot cu viata pentru fata mea, pentru ca asa ar trebui”, a spus tatal fetitei.

„Eu sper ca autoritatile o sa-si faca treaba si datoria, pentru ca totusi e un copil de 11 ani care nu ar fi trebuit sa plece asa repede pentru un nenorocit care alearga ca disperatul. Eu sper ca o sa fie bine, dar toti trebuie sa ne gandim ca traim in Romania.

Si traind in Romania s-ar putea ca totul sa fie musamalizat, toti sa se spele pe maini. Dar, noi speram sa fie bine. Sa faca dreptate! Sa plateasca pentru ca asta e”, a mai spus tatal copilei, pentru sursa citata mai sus.