Scandal mare intre Anamaria Prodan si Reghe: „Se tavaleste acolo fara fara pic de rusine”

Anamaria Prodan a reusit sa-l supere grav pe Reghe dupa ce aceasta a facut mai multe dezvaluiri despre antrenorul Craiovei.

Scandalul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf continua.

Impresara spune ca Laurentiu Reghecampf o ameninta. Fiica Ionelei Prodan a confirmat, pentru Spynews.ro, ca relatia sa cu Laurentiu Reghecampf este extrem de tensionata, iar Reghe a mers pana acolo incat sa ameninte familia, dar si prietenii. Anamaria a vorbit despre mail-urile pe care antrenorul le trimite.

”Buna ziua! Imi cer scuze, sunt intr-o sedinta. Da, este adevarat. Ne scrie zeci de e-mailuri unde ne injura. Vorbeste cumplit si ne ameninta, dar nu-l bagam in seama. De multe ori nu deschidem mail-urile de la el si le directionam direct avocatului. Ne este foarte mila de el. Stiu ca este foarte rusinat probabil de aparitia pozelor amantei prin cluburi de noapte, de filmuletele cu amanta, de sedintele foto facute, dar sunt alegerile lui si este pacat ca nu si le asuma. Arunca cu noroc catre provenienta”, a declarat impresara pentru Spynews.ro.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Anamaria Prodan a spus ca Laurentiu Reghecampf e intr-un mare declnic.

”Ameninta nu numai familia, ci si prietenii. Le da mesaje de ma ingrozesc cand mi le trimit prietenii mei si le citesc, dar ii rog sa nu-l ia in seama caci sunt disperarile unui ”barbat” care a decazut cumplit si ii mai rog sa nu-l ia in seama caci legea isi va spune cuvantul, mai ales acum cand pe plan profesional se vede declinul final caci este exact ceea ce am prezis: rasul barbatilor din Romania si strainatate, glumele jucatorilor, ale ”prietenilor, care se fac pe baza fotografiile amantei si a vietii lui Reghe”, a mai spus imresara.

Anamaria Prodan: „Se tavaleste acolo fara fara pic de rusine”

”Pacat ca a decazut cumplit si se anuleaza zilnic singurel fara niciun ajutor. Noi nu putem sa-l mai ajutam. Ne uitam neputinciosi de pe varful de unde a cazut si cum se zbate intr-o mediocritate cumplita, cum a cazut intr-o lume cumplita si cum se tavaleste acolo fara fara pic de rusine. Speram sa putem sa-i mai dam o mana de ajutor cand o sa fie la pamant definitiv in speranta ca va intelege ca si-a distrus singura viata, familia si meseria”, a mai spus impresara.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.