Anamaria Prodan striga in gura mare: „La nivel mondial, daca pui numele meu pe Google, o sa vezi ca…

Anamaria Prodan trece printr-o perioada delicata a vietii sale. Totusi, acest lucru nu a pus-o la pamant, ba mai mult, impresara se arata plina de optimism

Impresara se lauda ca este cel mai bun agent de fotbalisti de pe piata din Romania, desi aceasta are licenta in Emirate.

„La nivel mondial, daca pui numele meu pe Google, o sa vezi ca sunt articole despre mine in orice tara care iubeste fotbalul pe pamantul asta. Daca il intrebi pe Florentino Perez (presedintele clubului Real Madrid- n.r.) cine este Anamaria Prodan, stie. Am aparut ca regina fotbalului in cea mai mare revista a lor de sport. E o revista pe care am primit-o. Numai eu fac totul, de la „A” la „Z”, eu n-am ajutoare, n-am o mana dreapta care sa ma ajute. Asta pentru ca toti vor sa vorbeasca numai cu mine, toti vor cu Anamaria Prodan”, a povestit impresara in podcastul lui Codin Maticiuc.

Anamaria Prodan a pierdut licenta de impresar emisa de FRF in 2014

Anamaria Prodan a fost suspendata „automat” din cauza faptului ca nu si-a platit polita de asigurare de raspundere profesionala, criteriu obligatoriu care valideaza un impresar.

Impresara ii reprezenta pe atunci pe fotbalisti cu nume precum Lucian Sanmartean, Lukasz Szukala, Bourceanu, Papp sau Pintilii.

Anamaria Prodan, despre Reghecampf: „Pai, ce barbat esti, ma, nebunule?”

Anamaria Prodan si-a deschis sufletul in fata lui Codin Maticiuc, caruia i-a povestit cate i-au fost date sa traiasca alaturi de antrenorul Universitatii Craiova.

„Ce asta, ma? Pai, asta de opt ani de zile ii deschidea uneia salon, alteia ii dadea bani. Pai, ce fel de barbat esti, ma, nebunule?!”, a spus vedeta, la podcast-ul lui Codin Maticiuc.