Atac fara precedent la adresa Mirelei Vaida: „TE DAU IN JUDECATA! Suntem satui de teatrul tau!”

Scandal urias intre Maria Pauna si Mirela Vaida. Antreprenoarea a fost invitata la Acces Direct unde a facut acuzatii la adresa celor doua cursante ale sale. Femeia a spus ca i-ar fi furat cursurile.

Una dintre femei a intervenit si a declarat ca Maria Pauna i-a luat banii, dar nu a invatat-o mare lucru.

Scoasa din sarite, Maria Pauna a postat un mesaj direct pe contul sau de socializare.

Publicitate

„RUSINE MIRELA VAIDA!!!!

Suntem satuli de tetrul tau!!!! Faci de rusine mentorii si profesorii pe care i si avut!!!

SNSPA… scoala de studii administrative…. ( stim ce scoala e)

Articolul continuă după reclame

Rusine !!! Tu nu esti moldoveanca! Nu esti romanca! TU MIRELA FACI PROSTITUTIE INTELECTUALA!!!

Pacat de tine si de viata ta! Acum stiu de ce arunca oamenii cu pietre in tine… nebunii… Tu ai zis ca s vreo proasta… si ca va faceti voi numarul cu mine!!

“” Maria…. Eu sunt prezentator…. Producatorul e de vina….”

Si producatorul a fugit… TE DAU IN JUDECATA!! Si pe tine si ACCES DIRECT!!! Ti o jur!!! Si te voi pune acolo unde ti este locul… printre prosti si incompetenti…. CA PREA I PROMOVEZI!!!!
Eu Maria Pauna iti declar RAZBOI!!!”, a scris antrepenoarea pe contul sau de Instagram.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.