Raed Arafat a rabufnit: „Nu ma poate demite decat premierul’

Raed Arafat, seful DSU, a vorbit despre posibilitatea de a fi demis din functie, dar si despre cei care pot lua o astfel de decizie.

”Se fac presiuni sa fiu dat jos. Nu sunt o persoana comoda. Cand ti se spune sa parasesti o echipa, ti se pare. Dar acesta este un lucru pe care poate sa il faca orice guvern pentru ca este doar o pozitie. Pot fi demis oricand. Nu ma poate demite decat premierul”, a spus Raed Arafat, potrivit bugetul.ro.

Raed Arafat: „Nu am de gand sa intru in politica.”

Totodata, seful DSU a mentionat ca din cauza presei, multi au inteles ca el a fost singurul responsabil pentru deciziile controversate, cand de fapt, deciziile au fost luate mereu la nivel politic si legislativ. In acest sens a mentionat procesul pe care l-a castigat, dar si faptul ca i-a fost frica sa nu fie agresat pe strada din cauza proliferarii informatiilor tip fake news.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

„A fost o campanie extrem de gandita ca decizia sa para a unui singur om. La unele posturi media, de dimineata pana seara ”Ce a facut Arafat”, ”Ce a decis Arafat”. Nu spun ca a fost o intentie de a ma expune. Asa a fost tratata problema, in special mediatic. Nici macar ministrul Sanatatii, nici macar eu si nici prim-ministrul nu au luat o decizie singuri.

Perceptia publica este data de ”manipularea”, imi pare rau sa zic, a media. Cu unul dintre ei am castigat deja un proces. Am ajuns la faza in care chiar era ceva absurd. Era o indemnare la ura. Chiar ma gandeam daca vine cineva sa ma agreseze”, a mai spus seful DSU.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.