George Simion vrea sa candideze la presedintia Romaniei: „Nu ma dau in laturi „

George Simion, copresedintele AUR a declarat ca spera ca Iohannis sa nu stea la Cotroceni pana in 2024, dar a tinut sa precizeze ca va propune oameni valorosi pentru postul de presedinte al Romaniei. Totusi, Simion nu a exclus ca el sa fie candidatul.

„Nu ma dau in laturi daca nu o sa aiba cine sa duca lupta”

„Sunt oameni mai potriviti ca mine ca sa fie presedintele Romaniei. De asta am creat AUR, ca sa propunem oameni valorosi in functii publice. Pentru prezidentialele din 2024 sau poate mai devreme daca il demitem pe Iohannis, o sa venim cu propuneri de oameni valorosi ai Romaniei. Nu ma dau in laturi daca nu o sa aiba cine sa duca lupta. Mai e cale lunga si o sa ducem discutii cu oameni mai potriviti decat mine sa ocupe functia asta”, a declarat George Simion in exclusivitate la Romania TV.

Victor Ponta: „George Simion va ajunge in turul 2”

Victor Ponta, liderul Pro Romania spune ca ar putea ajunge in turul al doilea al alegerilor: „PSD are 2-3 candidati, la PNL Ciuca, ca doar nu vine Citu, si sigur George Simion, care va ajunge in turul 2, pe modelul Vadim Tudor 2000. Problema e ce facem pana in 2024”.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.