Prima doamna a SUA, Jill Biden, mesaj emotionant despre razboiul din Ucraina: „Femeile razboinice de pretutindeni trebuie sa auda”

Prima doamna a SUA, Jill Biden, a vorbit luni la Departamentul de Stat pentru a onora Premiile Internationale pentru Femei de Curaj din 2022.

In observatii despre semnificatia femeilor din intreaga lume, prima doamna a atins pe scurt ce se intampla in Ucraina. „La fel ca noi toti, ma doare inima urmarind videoclipuri cu Ucraina”, a spus ea.

Publicitate

„Copii bolnavi care fug in trenuri medicale improvizate. Bombardamentul de neconceput al unei maternitati. Parintii plang pe trupurile rupte ale copiilor lor pe strazi. Nesimtirea este uluitoare”, a continuat ea, potrivit CNN.

Publicitate

Biden a continuat sa discute despre importanta ca femeile sa-si spuna povestile de curaj si determinare in fata violentei si a opresiunii, asa cum au facut multi dintre cei 12 beneficiari ai premiilor IWOC in tarile lor.

„Nu poate exista democratie adevarata, prosperitate adevarata, fara vocile femeilor”, a spus Biden. „Femeile razboinice de pretutindeni trebuie sa auda ce este posibil.”

Mai multe informatii:

Un oficial de la Casa Alba a declarat vineri pentru CNN ca Jill Biden nu a initiat inca o conversatie cu prima doamna ucraineana Olena Zelenska din cauza preocuparilor profunde de securitate.

Prima doamna este asteptata sa vorbeasca cu prima doamna poloneza Agata Kornhauser-Duda in urmatoarele zile dupa ce prima doamna poloneza a contactat-o, a declarat un consilier al presedintelui pentru CNN. Apelul este de asteptat sa aiba loc, deoarece prima doamna vizeaza si o calatorie in Europa de Est.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.