Zelenski, anunt de ultim moment: „Va dau o sansa”

Volodimir Zeleski, presedintele Ucrainei,  sustine ca fortele ucrainene au ajutat 3.800 de oameni sa fuga din zonele in care se poarta lupte in Lugansk si Kiev. Liderul ucrainean a spus ca trupele rusesti sunt confuze, ca militarii fug de pe campul de lupta si isi abandoneaza echipamentele. Totodata, presedintele ucrainean le-a cerut soldatilor rusi sa se predea.

„Recruti rusi, ascultati-ma cu mare atentie! Ofiteri rusi, voi ati inteles deja situatia. Nu veti castiga nimic din Ucraina. Veti lua vieti. Voi sunteti multi, dar si dintre voi veti muri. Dar de ce sa muriti? Pentru ce? Stiu ca vreti sa traiti.

Ascultam conversatiile voastre in interceptari, auzim ce credeti cu adevarat despre acest razboi fara sens, despre aceasta rusine si despre statul vostru. Ascultam conversatiile pe care le aveti unul cu celalalt. Apelurile catre familia de acasa. Auzim tot si tragem concluzii. Stim cine sunteti.

Publicitate

Prin urmare, va ofer o alegere. In numele poporului ucrainean, va dau o sansa. O sansa de a supravietui. Daca va predati fortelor noastre, va vom trata asa cum ar trebui sa fie tratati oamenii – ca oameni, decent. Asa cum nu ati fost tratati de propria voastra armata, intr-un fel in care armata voastra nu o trateaza pe a noastra. Alegeti!”, le-a spus Volodimir Zelenski.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.