Oana Lis, prima declaratie dupa ce a fost operata de cancer: „Nu sunt puternica mereu. Am si eu nevoie de…”

Oana Lis a trebuit sa se opereze dupa ce a fost diagnosticata cu cancer de piele. La o luna de la operatie, sotia lui Viorel Lis a declarat ca se gandeste mai mult la starea de sanatate a sotului ei.

„Cand am aflat care e situatia, am urmat sfatul medicului si m-am operat. Nu sunt de parere ca trebuie sa facem din tantar armasar. Am vazut unele titluri din presa. Simt ca am situatia sub control, iar preocuparea mea majora ramane sotul meu, Viorel!

Trebuie sa am aceeasi grija fata de Viorel, pe care trebuie sa-l hranesc si sa-i dau pastilele, la anumite ore, si fata de care voi continua, ca pana acum, cu acelasi program. Cu exceptia operatiei suferite, nu s-au schimbat prea multe lucruri in viata mea. Si astept decizia medicilor si pe viitor!”, a declarat Oana Lis, conform playtech.ro.

Publicitate

Sotia fostului primar a vrut sa tina totul departe de ochii lumii.

„Nu am vorbit decat cu cateva persoane. A fost perioada destul de grea. Inca mai am niste dureri dupa interventie. Acum realizez. Eu n-am avut nicio operatie pana acum, decat cea de apendicita. Am 44 de ani.

Viorel stand acasa, in ziua in care am fost la clinica nu puteam sa conduc, m-am intors cu taxi. Si oamenii puternici au nevoie de sprijin. In ultimele trei saptamani, pare ca eram foarte fericita si foarte vesela. Am vrut sa nu spun nimanui decat abia acum, cand sunt cat de cat ok.

Nu sunt puternica mereu. Am momente in care cad, in care plang. Am si eu nevoie de o imbratisare, sa ma intrebi ce fac, sa mergi cu mine la doctor. In fiecare zi luna asta m-am rugat”, a declarat Oana Lis.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.