Sofia Vicoveanca, in lacrimi: „Mi-a luat rasuflarea”

Sofia Vicoveanca trece plin clipe grele dupa ce a aflat ca Tiberiu Ceia s-a stins din viata. Artistul ii era un prieten apropiat.

Indragita cantareata de muzica populara a postat un mesaj pe retelele de socializare.

„Dragilor, acum cateva clipe o buna si draga prietena, Florica Bradu, mi-a dat vestea care mi-a luat rasuflarea: Tiberiu Ceia a plecat la Domnul. Imi plange sufletul dupa omul, colegul drag Tiberiu Ceia… Tibi, Domnul sa-ti primeasca sufletul in Sf. Lui Lumina! Sincere condoleante familiei si noua, celor care l-am cunoscut! Vesnica pomenire”, a scris Sofia Vicoveanca pe Facebook.

Tiberiu Ceia a incetat din viata la varsta de 82 de ani, iar trecerea sa in nefiinta a fost anuntata de TVR.

„Colegul nostru Tiberiu Ceia ne-a parasit in urma cu cateva minute. Tristetea de a fi pierdut un om si un artist exceptional nu va umbri bucuria si sansa de a-l fi avut aproape ani multi. Marii artisti traiesc atata vreme cat opera lor ramane vie. Iar Tiberiu Ceia ne va canta, peste generatii, de drag si de dor. Drum luminat, draga Tibi”!, au scris, pe pagina de Facebook, colegii de la TVR Timisoara.

Potrivit unui apropiat al regretatului cantaret, decesul ar fi survenit in urma unui stop cardio-respirator.

„Tibi a plecat… a urcat la cer. A facut stop cardio-respirator. Acum este langa Anca, sotia lui. A murit acasa. Era bolnav. In ultimele luni s-au intensificat problemele sale de sanatate. Dumnezeu sa il ierte!”,