Veste proasta despre Oana Lis. Din pacate este adevarat

Oana Lis trece printr-un moment dificil dupa ce a primit diagnosticul de cancer de piele. Partenera lui Viorel Lis a aflat despre problemele sale de sanatate in urma unui control medical, desi nu prezenta simptome.

Desi a ales sa vorbeasca doar cu cei apropiati despre boala sa, Oana a facut o decizie importanta pentru sanatatea sa atunci cand a hotarat sa isi faca analizele necesare. De atunci, ea lupta cu taria si curajul impotriva acestei boli.

„Doar persoanele apropiate au stiut. Acum o luna am fost diagnosticata cu un carcinom, care e o forma de cancer de piele. Practic nu aveam niciun simptom. Am zis sa imi fac si eu analizele si am luat-o asa de la ginecolog, dermatolog. Stiind ca atunci cand treci printr-o perioada mai grea corpul reactioneaza, am zis sa-mi fac si eu analizele”, a marturisit Oana Lis, pentru o emisiune TV.

Publicitate

Cum a aflat Oana Lis ca are cancer

Oana Lis a luat decizia sa mearga la spital dupa ce a observat ca o pata pe care o avea de doi ani incepuse sa se mareasca.

„Aveam o pata de doi ani. Am mai fost la control cu ea si am vazut ca s-a marit, desi m-am dat cu creme. Ea nu a disparut, dar intr-un fel ma si obisnuisem cu ea, eu fiind cu pielea alba, cu pistrui. Mi s-a parut ceva ciudat si am mers la spital si mi s-a spus ca este carcinom si ca este periculos. Este un carcinom malign. Am vorbit doar cu cateva persoane”, a mai spus sotia fostului primar, potrivit spynews.ro

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.