Veste proasta despre Oana Lis. Din pacate este adevarat

Oana Lis trece printr-un moment dificil dupa ce a primit diagnosticul de cancer de piele. Partenera lui Viorel Lis a aflat despre problemele sale de sanatate in urma unui control medical, desi nu prezenta simptome.

Desi a ales sa vorbeasca doar cu cei apropiati despre boala sa, Oana a facut o decizie importanta pentru sanatatea sa atunci cand a hotarat sa isi faca analizele necesare. De atunci, ea lupta cu taria si curajul impotriva acestei boli.

„Doar persoanele apropiate au stiut. Acum o luna am fost diagnosticata cu un carcinom, care e o forma de cancer de piele. Practic nu aveam niciun simptom. Am zis sa imi fac si eu analizele si am luat-o asa de la ginecolog, dermatolog. Stiind ca atunci cand treci printr-o perioada mai grea corpul reactioneaza, am zis sa-mi fac si eu analizele”, a marturisit Oana Lis, pentru o emisiune TV.

Cum a aflat Oana Lis ca are cancer

Oana Lis a luat decizia sa mearga la spital dupa ce a observat ca o pata pe care o avea de doi ani incepuse sa se mareasca.

„Aveam o pata de doi ani. Am mai fost la control cu ea si am vazut ca s-a marit, desi m-am dat cu creme. Ea nu a disparut, dar intr-un fel ma si obisnuisem cu ea, eu fiind cu pielea alba, cu pistrui. Mi s-a parut ceva ciudat si am mers la spital si mi s-a spus ca este carcinom si ca este periculos. Este un carcinom malign. Am vorbit doar cu cateva persoane”, a mai spus sotia fostului primar, potrivit spynews.ro