Dinu Maxer, prima reactie dupa despartirea de Deea: „Dumnezeu stie…”

Dinu Maxer si Deea au anuntat ca s-au despartit, dupa 18 ani de cand si-au jurat iubire vesnica. Atat artistul cat si fosta lui partenera de viata au postat marti (28 martie) la pranz, un comunicat pe conturile lor de pe retelele sociale in care isi anuntau public seprarea definitiva.

„Am decis sa ne incheiem casatoria dupa 18 ani de relatie plini de iubire, fidelitate, respect si munca depusa cot la cot in tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscatori pentru aceasta calatorie in care am fost pe rand, piloti! Multumesc, Dinu!

Voi ne stiti viata ca pe o carte deschisa, fiind mereu in atentia voastra si inconjurati de apreciere si admiratie. Pentru toate acestea vrem sa va multumim si totodata ne dorim sa respectati acest moment din viata noastra.

Ne dorim discretie, liniste si pace pentru fiecare dintre noi si cel mai important, pentru copiii nostri. Fiti blanzi! Dumnezeu stie drumul fiecaruia! Multumim, Deea si Dinu Maxer”, a scris Deea Maxer, pe contul sau de Facebook. Acelasi mesaj a fost publicat si de Dinu pe conturile sale de pe retelele sociale.

Semnele care prevesteau divortul celor doi

In luna septembrie a anului trecut, Deea si Dinu Maxer au oferit un interviu sincer, in care au vorbit despre secretele unei casnicii de succes. Chiar daca au afisat o relatie perfecta, problemele nu i-au ocolit pe cei doi soti. Dinu a marturisit ca relatia lor s-a schimbat din momentul in care au aparut copiii, ajungand sa nu mai aiba suficient timp pentru povestea lor de dragoste.

„Copiii te indeparteaza, uneori, ca si cuplu! Nu mai aveam timp si pentru noi, din cauza lor. In ce ma priveste, am trecut cu bine de criza barbatului de 40 de ani, ca bat spre 50 de ani. Imi reprosez totusi ca niciodata nu i-am adus flori Deei.

Nu intelegeam de ce trebuie sa-i aduc flori! Cu timpul, am devenit mai romantic. Acum vream sa ne luam o saptamana numai pentru noi, lasam copii cu parintii si plecam! Acum pot sa spun ca m-am reindragostit de Deea, vad cu alti ochi mariajul nostru!”, a declarat Dinu Maxer, pentru Click!.