Oana Lis a facut anuntul: Gata, acu sunt iar maritata!”

Oana Lis a povestit pe pagina sa de socializare ca isi dusese verigheta la amanet. Sotia fostului edil al Capitalei si-a dat seama dupa o perioada ca nu avea bani sa o mai recupereze. Femeia si-a luat gandul de la ea. Cineva a ajutat-o cu banutii necesari, iar Oana a mers sa-si ia verigheta inapoi, dar aceasta nu se mai afla acolo.

Dupa ce o persoana i-a scris in comentarii ca verigheta era ultimul lucru care trebuia sa-l fi dus la amanet, Oana Lis a raspuns: „Ma gandeam ca ma strange si oricum nu o port. Gata, acu sunt iar maritata!”

Iata ce a povestit Oana Lis pe contul personal de Facebook

„Magia exista… Trebuie doar sa crezi in ea. Cand am lasat verigheta la amanet eram total convinsa ca nu o sa o mai iau niciodata inapoi, ca nu o sa am bani sa o mai ridic si ca nici nu o mai vreau si nu mai am nevoie de ea.

Publicitate

Asa ca lasat-o de tot acolo, asa ca cei de acolo au dus-o la topitorie. Apoi, ca urmare a apelului meu si a bunavointei si sufletului doamnei A…care a vrut sa ma ajute cu recuperarea verighetei…m-am dus sa o recuperez …dar nu mai era.

Apoi, cei de acolo au fost foarte draguti si au cautat-o 2 saptamani la topitorie si au gasit-o tocmai pentru ca scris pe ea V. Lis . Chiar mi se parea imposibil sa caute acu in carul cu fan…si le multumesc si celor de la amanet pentru efort…

Acum o am din nou….ma simt mai linistita, mai impacata sufleteste , am realizat ca nu e doar un obiect de aur, ci e o simbol, un legamant pe care nu-l pot arunca cand sunt coplesita.

Am invatat multe, dar cel mai de pret cadou e speranta din sufletul meu pe care oamenii de bine mi-au redat-o…ca inca exista magie aici, printre noi, in noi si in ceea ce facem.

Multumesc din suflet si din inima doamnei A. Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine la greu. Dumnezeu lucreaza prin oameni. Dumnezeu e in noi, in ceea ce facem.

Sa nu uitam asta cand avem vreun moment de disperare ca inca exista magie si bine in lumea asta. Va multumesc ca existati.”

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.