Vremea se schimba radical. Meteorologii anunta cod Galben si Portocaliu

Vremea se schimba radical. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis noi coduri de vreme severa. Meteorologii au anuntat cod galben si portocaliu de ploi abundente, vijelii si grindina.

AVERTIZARE METEOROLOGICA

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 02 septembrie pana la ora 21:00

Publicitate

Fenomene vizate: instabilitate atmosferica temporar accentuata

Zone afectate: conform textului si hartii

In intervalul mentionat, vor fi perioade cu averse ce vor avea si caracter torential in vestul, centrul, nordul, sud-vestul tarii si la munte. Cantitatile de apa vor depasi 25…40 l/mp si pe alocuri vor fi descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si grindina.

Nota: Perioade cu instabilitate atmosferica vor fi in majoritatea regiunilor si in zilele urmatoare.

COD PORTOCALIU

Interval de valabilitate:  02 septembrie pana la ora 21:00

Fenomene vizate: ploi abundente

Zone afectate: conform textului si hartii

In Banat, Oltenia si local la munte, in Transilvania si Crisana vor fi perioade cu averse torentiale, iar in intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor inregistra cantitati de apa de 40…60 l/mp si pe arii restranse de peste 70…80 l/mp.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.