Dinu Maxer rupe tacerea si spune adevarul despre divortul de Deea: „La ea s-a umplut paharul”

Dinu Maxer a spus ce s-a intamplat in emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

„Lumea a inceput cu tot felul de aberatii. Deea a ales calea tacerii si m-a delegat pe mine sa vorbesc despre adevar. E altceva decat ce am vazut la parintii mei, care s-au despartit. Ieri am semnat actele de divort! Noi nu ne-am certat, noi ne-am despartit! Am divortat la notar, am facut si partajul. Nu a fost usor in cuplul nostru, noi ne-am iubit mult, a primat fidelitatea, sinceritatea si asa am fost pana am depus actele de divort”, a declarat Dinu Maxer.

Artistul si fosta sa sotie locuiesc in apartamente separate, dar in acelasi bloc.

„Noi avem tutela comuna. Cand a venit autoritatea tutelara la noi, ei voiau sa dea copiii la mama. Dar, cand au vazut apartamentele, au zis ca putem imparti copiii. Ieri, dupa ce am semnat actele, am fost impreuna la clinica. Aseara m-a chemat la ea acasa si am mancat impreuna, toti patru. Am facut partajul, am bagat divortul, ea a cumparat un apartament pe aceeasi scara, in acelasi bloc. Am gandit totul pentru copii. Baiatul a vrut sa ramana la mine, fetita a mers la mama la etajul doi. Noi stam la cinci. Fetita nu si-a dat seama, a zis ca e un joc: casa fetelor, casa baietilor. Lui Andreas i-am spus, el a inteles si a zis: e mai bine ca nu va mai certati. Avem patru saptamani de cand ne-am mutat separat. Ieri a fost doar o simpla semnatura pe un act”, a specificat Dinu.

Publicitate

 Nu infidelitatea a fost motivul divortului.

„Deea are doar o relatie profesionala cu acel medicul estician. Ea e doar PR acolo. Ei ii place foarte mult. Deea nu are o relatie cu medicul care m-a operat de blefaroplastie. El are o iubita cu care Deea e prietena. Nu e nimic intre el si Deea. Despartirea, de fapt, a inceput in luna august. Cele mai mari dispute erau legate de muzica. Aceasta cearta dusa la intensitate prea mare de obicei semnalizeaza probleme in cuplu. Stiu asta din relatia anterioara”, a declarat Dinu Maxer.

„Intre mine si Deea sunt 16 ani. Eu am luat-o pe Deea ca prietena de la 15 ani si asa am tinut-o pana la 18 ani. Eu am trait cu trei femei: cu adolescenta Deea, cu femeia Deea care a devenit mama, gospodina, si dupa ce s-a nascut Maysa am cunoscut o Deea matura, cu care nu am mai fost pe aceeasi lungime de unda. La ea s-a umplut paharul! Eu am avut multe proiecte ratate! Ea avea frustrari fata de mine. Ea, in schimb, a evoluat senzational ca PR. Ea a simtit ca ma lasa in urma, asa cred. Iubirea noastra a inceput sa scartaie cand a venit Maysa pe lume. Prima data cuvantul divort a fost rostit in cuplul nostru pe 15 august 2022. In vara, ea a zis: ce facem, divortam? Eu am zis ca simt la fel! Ma refer si la viata initima. Lucurile romantice disparusera. Eu sunt acum in situatia de acceptare”, a declarat Dinu Maxer.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.