Ce se intampla cu copiii dupa divortul dintre Dinu si Deea Maxer.

Dinu, in varsta de 49 de ani, si Andreea Maxer, in varsta de 33 de ani, au decis sa urmeze cai separate dupa aproape doua decenii de convietuire impreuna! Chiar daca au doi copii frumosi, Andreas (11 ani) si Maysa (de 3 ani), acest lucru nu i-a impiedicat sa ia decizia de a se desparti oficial. Un apropiat al celor doi a dezvaluit pentru Click.ro ca Deea si Dinu ajunsesera sa aiba o relatie mai mult ca de frati in ultima perioada, pentru ca flacara iubirii pasionale se stinsese.

Deea si Dinu Maxer au publicat marti (28 martie) la pranz, un mesaj pe conturile lor de pe retelele sociale in care isi anuntau public seprarea definitiva.

„Am decis sa ne incheiem casatoria dupa 18 ani de relatie plini de iubire, fidelitate, respect si munca depusa cot la cot in tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscatori pentru aceasta calatorie in care am fost pe rand, piloti! Multumesc, Dinu!”, a scris Deea Maxer, pe contul ei de Facebook.

De asemenea, cantareata a completat mesajul cu o rugaminte adresata tuturor. „Voi ne stiti viata ca pe o carte deschisa, fiind mereu in atentia voastra si inconjurati de apreciere si admiratie. Pentru toate acestea vrem sa va multumim si totodata ne dorim sa respectati acest moment din viata noastra. Ne dorim discretie, liniste si pace pentru fiecare dintre noi si cel mai important, pentru copiii nostri. Fiti blanzi! Dumnezeu stie drumul fiecaruia! Multumim, Deea si Dinu Maxer”, a scris Deea Maxer pe contul sau de Facebook. Acelasi mesaj a fost publicat si de Dinu pe conturile sale de pe retelele sociale.

Care a fost motivul divortului?

Surse din anturajul celor doi au dezvaluit, in exclusivitate pentru Click!, ca intre Dinu si Deea Maxer nu exista o a treia persoana, ci separarea s-a produs din cauza faptului ca relatia lor amoroasa se deteriorase in ultima perioada destul de mult.

„S-a consumat tot ce a fost intre ei doi si amandoi se simteau ca fratii. Atata tot! Amandoi au incercat sa salveze casatoria, cateva luni, dar nu au mai putut, degeaba! Nu are nici Dinu, nici Deea pe altcineva. Clar nu a fost asta motivul”, a spus o persoana apropiata celor doi.

Ce se intampla cu copiii cuplului Dinu si Deea Maxer. Cine a decis sa divorteze si cine a plecat primul din casa?

Cei doi ar fi semnat deja actele de divort. Dupa cum scrie Unica.ro, Deea a fost cea care ar fi renuntat la relatie si ar fi parasit deja domiciliul conjugal. Conform surselor publicatiei, Dinu Maxer ar fi fost marcat si chiar ar fi ajuns la psiholog, dar deznodamantul nu a mai putut fi schimbat din cate se observa. De asemenea, cei doi ar fi semnat actele de divort si ar fi decis ce ar urma sa se intample cu cei doi copii ai lor, un baiat si o fata. Baiatul ar fi ramas la el, iar fata ar fi ramas la ea. Mai mult decat atat, potrivit Unica, Deea va locui in acelasi bloc cu Dinu Maxer si dupa separare, asta pentru ca si-ar fi achizitionat un apartament in aceeasi cladire unde forma o familie cu Dinu Maxer.