Marcel Ciolacu, in carantina. Liderul PSD este vaccinat cu doza a treia de ser anti-coronavirus.

Marcel Ciolacu a intrat in carantina. Liderul PSD a decis sa se autoizoleze fiind contact direct al ministrului Culturii, Lucian Romascanu, infectat cu SARS CoV-2.

„Sunt vaccinat cu doua doze, m-am protejat rezonabil, totusi Omicron se descurca mai bine”, a declarat Ministrul Culturii, infectat cu COVID-19.

Ministrul Culturii, Lucian Romascanu, a anuntat  pe data de 13 ianuarie, ca a fost confirmat cu COVID-19. Ministrul este vaccinat cu doua doze de vaccin anti-COVID 19 si spune ca a aflat ca este infectat dupa ce s-a intors din concediul de sarbatori.

„Dupa revenirea dintr-un scurt concediu, in vederea reluarii activitatilor curente am facut un test RT-PCR care s-a dovedit a fi… pozitiv.

Sigur ca m-am izolat imediat urmand un regim de tele-munca pana luni, cand expira carantina legala.

Am mai avut un episod de Covid19 in noiembrie 2020, sunt vaccinat cu doua doze, m-am protejat rezonabil, totusi Omicron se descurca mai bine…

Simptomele sunt minime, analizele OK, abia astept intoarcerea intre colegi.

Ceea ce regret nespus este ca am ratat una dintre cele mai frumoase, daca nu cea mai frumoasa saptamana din anul unui ministru, saptamana ce cuprinde Ziua Culturii Nationale.

Am lipsit de la decorarea cu Ordinul Steaua Romaniei de la Cotroceni a marelui Gheorghe Zamfir si a legendarului actor Constantin Codrescu, printre altii, la propunerea Ministerului Culturii.

Am ratat un superb concert al Orchestrei Metropolitane Bucuresti sub bagheta lui Daniel Jinga, cu Paula Seling, la Buzau.

Am ratat intalniri deosebite cu omologul meu Sergiu Prodan de la Chisinau (ciudat, o singura cultura, doi ministri…), cu membri ai Academiei Romane, si, cel mai trist, am ratat prezenta la superbul spectacol ce va avea loc sambata, pe 15 ianuarie, la Teatrul National, dedicat Zilei Culturii Nationale.

La TNB va concerta orchestra Operei Nationale sub bagheta lui Tiberiu Soare impreuna cu artisti ai Operei, vor recita actori de calibru romani si moldoveni, va fi minunat! Va invit sa urmariti pe TVR sau la Radio Romania Cultural evenimentul.

In rest, sa avem sanatate si sa ne revedem curand!”, a mentiont Lucian Romascanu pe pagina sa de Facebook.

In urma cu trei luni, Marcel Ciolacu s-a vaccinat cu doza a treia de ser anti-coronavirus.

„Astazi, am facut #doza3 de vaccin. Am mers, dupa vot, impreuna cu Paul Stanescu, secretarul general al PSD, si mai multi colegi din Parlament.

Va indemn pe toti sa va vaccinati si sa va testati la cea mai mica suspiciune! Sunt cele mai simple si la indemana cai pentru a depasi aceasta perioada neagra. Fiecare dintre noi trebuie sa se gandeasca la sanatatea sa si a familiei sale. Si sa actioneze pentru binele tuturor!”, scria Marcel Ciolacu pe Facebook.