Dan Negru da de pamant cu Politia Romana: „Accidenteaza copii, protejeaza interlopi. Totusi, nu-i judecati”

Dan Negru a postat pe retelele de socializare un mesaj in care critica vehement Politia Romana. Iata mesajul integral postat de prezentatorul TV.

„Politia e in corzi.

Accidenteaza copii, protejeaza interlopi.

Totusi, nu-i judecati !

Cel mai urmarit program tv in Italia timp de 11 ani a fost „La Piovra” ( Caracatita) cu politistul Corrado Cattani erou.

Polizia di Stato din Italia a finantat o parte din serial. Cattani a fost un model pentru multi politisti italieni.

Toate tarile au filme sau seriale in care politistii sunt eroi. De la CSI la Criminal Minds, de la Bruce Willis la Miami Vice.

La noi modelele de politisti au fost Garcea si Robi din Las Fierbinti. Personaje excelente, actori admirabili.

N-am vazut insa niciun model-erou de politist ! Gluma si batjocura au insotit mereu uniforma lor.

Nu-i judecati pe politistii romani de azi. Cine ar vrea sa fie Robi sau Garcea ?

Si francezii l-au avut pe jandarmul Louis De Funes dar si pe politistul Alain Delon. La noi doar hahaiala…

O tara trista, plina de humor”, este mesajul scris de Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Apar noi detalii in cazul celor doi copii loviti de o masina de Politie, in Bucuresti. O femeie povesteste ca a vazut cum politistul a verificat starea uneia dintre fete impingand cu piciorul trupul acesteia.

Reprezentantii ONG-ului „Luptam pentru Romania” au postat pe pagina de Facebook a organizatiei un mesaj in care sustin ca politistul aflat la volanul masinii nu se afla in misiune.

„Conform martorilor, politistul care era singur in masina a fost luat de la locul accidentului de catre o masina tip SUV, nicidecum cu autospeciala Politiei. Ba mai mult, masina condusa de politistul criminal NU ERA IN MISIUNE, neavand semnalele acustice sau luminoase in functiune, acestea fiind pornite abia dupa accident. Viteza autospecialei condusa de criminal era atat de mare, incat masina s-a oprit la peste 50 de metri de locul impactului”, au scris reprezentantii ONG-ului pe reteaua de socializare.