Aurelian Temisan a facut anuntul dupa 27 de ani de casnicie: ”Daca as fi stiut ce ne rezerva viitorul”

Aurelian Temisan si sotia sa au implinit 27 de ani de cand sunt impreuna. Artistul a facut publica povestea primei intalniri pe care a avut-o cu Monica Davidescu.

Aurelian Temisan si-a intalnit jumatatea pe scena

”27 de ani. In seara lui 13 ianuarie 1995, pe la 23:00, eu intram in cabina, impreuna cu prietenul meu Iustinian Radu, care mi te-a prezentat. Urma ca tu sa urci pe scena si sa ma prezinti pe mine. M-ai intrebat ce as vrea sa spui despre mine. Te-am privit si ti-am spus: ‘simplu Monica, numele si… atat, oricum, in sala sunt aproape toti italieni’, a scris Aurelian Temisan, pe pagina personala de Instagram.

Cei doi soti nu stiau ce le rezerva viitorul

Juratul a marturisit ca daca atunci ar fi stiut ca destinul il va aduce in bratele Monicai pentru totdeauna, i-ar fi oferit un alt raspuns.

”Daca as fi stiut ce ne rezerva viitorul, ti-as fi spus asa: ‘Monica, intra si spune-le urmatoarele: Doamnelor si Domnilor, urmeaza… sotul meu, tatal viitoarei si minunatei noastre fetite, Dora, iubitor de animale, cel cu care am sa-mi impart viata, cu bune, cu rele, cu neajunsuri si bucurii, tristeti si lacrimi de fericire…’ Cred ca ar fi fost o prezentare i-ne-di-ta. La multi ani tie, la multi ani noua!”, a mai spus juratul de la ”Te cunosc de undeva”.

Monica Davidescu, despre Aurelia Temisan: ” Eu spun, el tace”

”Eu, daca am ceva de spus, spun, el tace. Si apoi lucrurile se rezolva de la sine. Hopuri au existat, iti dai seama ca nu exista persoana fara cusur. Dar nu am ajuns atat de departe incat sa ne gandim la divort”, a spus sotia lui Aurelian Temisan, potrivit  okmagazine.ro.