Durere fara margini pentru Dinu Maxer. S-a stins unul dintre cei mai dragi oameni din viata sa

Durere fara margini pentru Dinu Maxer. Vedeta trece prin momente cumplite dupa ce tatal saua urcat la ceruri. Dinu a postat un mesaj impresionant in memoria tatalui sau, care a pierdut lupta cu cancerul.

Tatal lui Dinu Maxer avea cancer

“A fost pana azi … un tata perfect! Ii multumesc pentru tot! Mi-a fost si tata si prieten!

Am atatea lucruri pe care as vrea sa le impartasesc cu voi despre tatal meu… Mi-l amintesc tinandu-ma de saua de la bicicleta …sau stand cu mine cand studiam la acordeon…apoi imi amintesc ca s-a intors din strainatate unde a lucrat 2 ani si mi-a cumparat o super-orga…a fost si dur cu mine in adolescenta cand ma pregateam pentru treapta I sau pentru admiterea la medicina…mi-l amintesc in sala la primul meu spectacol si apoi bucurandu-se cand devenisem cunoscut…dezamagit ca am lasat medicina, dar multumit ca eram fericit cu viata mea de artist.

Publicitate

L-am surprins apoi mandrindu-se cu mine si cu cariera mea muzicala – acesta a fost probabil cel mai frumos compliment pe care mi l-a facut, deoarece nu era genul care lauda sau felicita!

Ne uitam mereu la meciuri impreuna! Aveam aceeasi echipa favorita – Steaua! Am fost pe stadion la semifinala cu Andrerlech in 1996! In ultimii ani, mergeam la el si vedeam meciurile importante impreuna. L-am vazut apoi dedicandu-se total celor doi frati ai mei – facand si pentru ei tot ce putea…dovedindu-mi ca nu era doar pentru mine un tata perfect!”, a scris cantaretul pe Facebook.

Dinu Maxer a spus ca in anul 2007 tatal sau a fost diagnosticat cu cancer, insa a luptat cu indarjire sa invinga boala si sa se recupereze. Din pacate insa, dupa atatia ani, boala a recidivat. De aceasta data barbatul nu a mai putut face fata bolii si inima sa a cedat.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.