Mama soferului dubitei din accidentul cu sapte morti de la Iasi, declaratie cutremuratoare: “Are doua fetite. El a ramas fara tata la 9 ani”

Mama soferului din dubita zdrobita de camion, in accidentul cu sapte morti de la Iasi, a facut declaratii cutremuratoare. Femeia spune ca fiul ei are doua fetite de 6 si aproape 11 ani care inca nu stiu ca tatal lor a murit.

Constantin Pralea era la volanul dubitei in care se aflau alti cinci muncitori. Toate persoanele au decedat in accidentul produs pe DN 28 Iasi-Targu Frumos, in zona localitatii Sarca. De asemenea, in accident a murit si soferul TIR-ului care ar fi provocat tragedia.

Mama soferului a marturisit ca acesta a avut o copilarie grea, dupa ce a ramas orfan de tata la noua ani. Acum, si fetitele lui sa creasca fara tata.

”Are doua fetite. Nu stiu cum or sa reactioneze, cum o sa le zic. Sunt in casa la mine. E o mare tragedie. E ceva dezastru. (…) Avea planuri de viitor. El a ramas fara tata la 9 ani si se gandea sa isi faca si el un rost, sa nu ramana copiii lui asa ca el, necajiti. Si uite ce s-a intamplat”, a marturisit femeia.

Mama lui Constantin Pralea a mai spus ca tinerii din dubita, care au murit alaturi de el in accidentul de la Iasi, au fost ajutati de el sa se angajeze in constructii, ca sa castige un ban.

”Ii ajuta pe toti. Cand apela cineva la el, se ducea la orice ora. I-a angajat sa ii ajute pe toti. Zicea hai sa munciti cu mine”, a mai spus femeia, potrivit Observator.

Cum s-a produs accidentul cu sapte morti din judetul Iasi

Potrivit primelor informatii, autocamionul ar fi pierdut controlul directiei intr-o curba, cel mai probabil din cauza vitezei, si a lovit ambulanta. Apoi a pierdut complet controlul si a intrat frontal in autoutilitara care venea in spatele ambulantei.

Atat autoutilitara, cat si ambulanta circulau regulamentar.